Speltips, Seattle Seahawks – Detroit Lions 6/10: Ett urstarkt hemmalag

Simon Pålsson Publicerat: 5 oktober 2015

En mardrömsinledning på säsongen för Detroit Lions. Tre raka förluster och nu väntar en tuff bortamatch i Seattle. Blir det en komfortabel hemmaseger för Seahawks?

Att ta sig till CenturyLink Field är sällan, för att inte säga aldrig, en rolig upplevelse för ett gästande lag. Arenan, som alltså står värd för Seattle Seahawks hemmamatcher, är ökänd runt om i världen för sin höga ljudvolym och det är inte sällan vi får se att det vållar stora problem för spelarna på planen som får problem att kommunicera med varandra.

Det har inte minst visat sig den här säsongen, där Seattle Seahawks trots fjolårets succésäsong inte har fått igång sitt spel på allvar. I de två första matcherna, båda på bortaplan, fick de se sig besegrade. När de väl vände hem till Seattle för säsongens första hemmamatch var det inte längre något snack. Enkla 26-0 mot Chicago Bears och jätten ser ut att ha vaknat.

När Detroit Lions nu kommer på besök är förutsättningarna för ännu en enkel hemmaseger väldigt goda. Detroit Lions har inlett säsongen väldigt tungt. Tre raka förluster mot Minnesota Vikings, Denver Broncos och San Diego Charges. Att följa upp tre sådana förluster med att åka till Seattle är förmodligen det sista ett lag önskar.

Klasskillnaden bör helt enkelt synas

Att det finns stora skillnader i klass mellan de båda lagen är helt enkelt ingen hemlighet. När Seattle Seahawks dessutom spelar på hemmaplan är sannolikheten att Detroit Lions ska orka stå emot än mindre.

Detroit Lions saknar dessutom DeAndre Levy och man har därtill haft otroligt svårt att ersätta Ndamukong Suh, som lämnade för Miami Dolphins inför säsongen. Det är defensiva bekymmer som kan bli kostsamma.

Därför tror vi att Seattle Seahawks vinner den här matchen och vi tror att de gör det med en komfortabel marginal. Därför spelar vi Seattle Seahawks -8 (asian handicap) till 1,81 gånger pengarna hos Betsson. Det är ett spel som satt i förra matchen och som vi har en god känsla för den här gången också.

Speltips:

Speltips:  Seattle Seahawks -8 (asian handicap)
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:30, tisdag 6/10
TV:   viasatsport logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Seattle Seahawks  1,22 ladbrokes logo
Oavgjort (ordinarie tid)  9,00 williamhill logo
Detroit Lions  5,10 betway logo
Över 43 poäng  1,93 comeon logo
Under 43 poäng  1,92 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: