Speltips, Senegal – Algeriet 27/1: Räknar med en fartfylld andra halvlek

Spelbloggare Publicerat: 27 januari 2015

algeriet senegal 27/1Grupp C är helt öppen inför den senaste omgången i Afrikanska mästerskapen. I Malabo riktas strålkastarljuset på ettan Senegal och tvåan Algeriet. Här har ni vårt speltips från huvudstaden.

Vi börjar med att titta till läget i gruppen:

1. Senegal, 4 poäng, +1
2. Algeriet, 3 poäng, +1
3. Ghana, 3 poäng, +0
4. Sydafrika, 1 poäng, -2

Det handlar främst om de tre första lagen i kampen om de två slutspelsbiljetterna, men även Sydafrika har fortfarande en liten, liten möjlighet att plocka en av dem.

Flest mål i andra halvlek?

Matcherna i den sista omgången spelas parallellt med varandra och därmed kommer respektive matchbild påverkas av resultatet i den andra. Detta tror vi öppnar för en målrik andra halvlek i Malabo. Men varför?

Ghana är favoriter mot Sydafrika och borde åtminstone plocka en pinne mot dem, med stor sannolikhet tre. Om så blir fallet kommer antingen Senegal eller Algeriet sättas under press och tvingas kliva på tokoffensiven.

Desto närmare vi kommer den 90:e minuten, desto större lär alltså ytorna bli. Ett spelförande och desperat anfallande lag mot ett som kommer bjudas på fina kontringsytor. Och i sommarens världsmästerskap fick vi skåda hur snabb och effektivt Algeriet ställer om från försvar till anfall. Ett perfekt scenario inför slutspurterna på matcherna vore att Ghana och Algeriet leder. Då kommer det smälla.

Under mästerskapet har dessutom samtliga av Senegals och Algeriets mål gjorts i den andra halvleken. Sex av sex.

Krampaktigt första 45 – öppet och fartfyllt sista dito? I min bok talar allt för det. Flest mål i den andra halvleken synas till 2,30 gånger kulorna på Bwin. Flera konkurrenter betalar just nu under 2,0 för samma spel och känslan är att oddset kommer justeras ner åtminstone en decimal innan avspark. Med andra ord; klipp till direkt.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Senegal 3,20 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,10 betway logo 500 kr
Algeriet 2,60 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,50 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,70 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Flest mål i andra halvlek
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 19:00, 27/1
TV:  eurosport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Emil Jakobsson