Speltips Serbien – Luxemburg 4/9: Favoriten håller

Martin Efvergren Publicerat: 2 september 2021

I VM-kvalets grupp A har både Serbien och Luxemburg inlett starkt och nu ställs de mot varandra i den fjärde omgången av gruppspelet. Matchen spelas lördagen den 4 september med avspark kl 18.00.

Serbien – Luxemburg

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det ständigt underpresterande Serbiska landslaget har fått en bra start på det här VM-kvalet. Man har kanske inte imponerat direkt men man har gjort det som förväntas, något som man genom åren haft så svårt med.

Man inledde VM-kvalet med att hemmabesegra Irland med 3-2. Därefter ställdes man mot gruppfavoriten Portugal på hemmaplan i en match där man lyckades vända ett 0-2-underläge till 2-2 i den andra halvleken. I den följande matchen mot Azerbaijan på bortaplan lyckades man sedan, med nöd och näppe, vinna med 2-1.

Därmed står man på sju poäng efter tre matcher och legendaren Dragan Stojkovic, som är ny förbundskapten sedan VM-kvalets start i mars månad, har fått en klart godkänd inledning.

Nu väntar ett Luxemburg som, utifrån sina förutsättningar, måste ges betyget mycket väl godkänd efter sina tre matcher.

Högst oväntat besegrade man Irland på bortaplan med 1-0 i den inledande gruppspelsmatchen efter ett mål inprickat av lagets stjärna Gerson Rodrigues med fem minuter kvar av ordinarie tid. Därefter svarade man för en fin insats hemma mot Portugal där man dock föll med 3-1.

I onsdags tog man sig åter upp på vinnarspåret då man slog Azerbaijan med 2-1 på hemmaplan.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Ingen underskattning

Luxemburg är nog hela VM-kvalets stora sensation så här långt och man har över tid bevisat att man inte är något blåbär i de här sammanhangen.

Senast de här båda lagen stötte på varandra var i EM-kvalet 2019. Då vann Serbien bara med 3-2 på hemmaplan och med 3-1 i Luxemburg. Trots Luxemburgs uppsving och Serbiens patenterade förmåga att inte lyckas leva upp till förväntningarna är de senare stora favoriter hos spelbolagen i den här matchen. Att hemmalaget vinner ger endast 1.20 gånger insatsen.

Samtidigt har Serbien ett, på pappret, bättre lag på samtliga positioner. Därtill har man hemmaplansfördel samt en eventuell fördel av att man inte spelade tävlingsmatch i onsdags. Dragan Stojkovic kunde istället rotera sitt manskap i en match mot Qatar som man vann med 4-0.

Efter år av misslyckade kvalspel har Serbien i alla fall gett sig själva chansen efter de första tre omgångarna. Att man lyckades kryssa hemma mot Portugal måste ses som en framgång och med viss vind i seglen bör man kunna vinna komfortabelt hemma mot ett lag som Luxemburg.

Med Serbiens många misslyckanden de senaste åren och Luxemburgs framgångar färskt i minnet bör det inte finnas någon underskattningsfaktor i den här matchen. Gör Serbien det de ska är det här en match man vinner med 2-3 måls marginal.

Min känsla är att Serbien kommer att lyckas med det den här gången och mitt spel blir Serbien -1.5 (asian handicap) till 1.75 gånger pengarna hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Serbien -1.5 (asian handicap)
Odds: 1.75
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 18:00, lördag 4 september 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: