Speltips, Sevilla – Celta Vigo 20/9: Vi har hittat en vinnare

Spelbloggare Publicerat: 19 september 2015

Sevilla är en enorm besvikelse tre matcher in i spanska Primera División anno 15/16, men visade framfötterna i CL senast. Kammar fullt mot Celta Vigo?

OBSERVERA! Avspark 12:00.

Finns potential i Celta Vigo, absolut. Två vinster och ett kryss är såklart bra, men flytet har man haft på sin sida. Ett faktum som inte kan överdrivas. Bara att titta på matcherna:

Premiären, 2-1-vinst borta mot Levante. Spel med en man mer i 85 minuter.
Därefter, 3-0-vinst hemma mot Rayo Vallecano. Spel med en man mer i 81 minuter.
Nu senast, 3-3 hemma mot Las Palmas. Spel med en man mer i 79 minuter.

Med andra ord, i så lite som 25 minuter har man spelat med lika antal i manskap. 3-3-matchen mot Las Palmas oroar lite. Mot ett sådant motstånd, med en man mer – ska man helt enkelt vinna. Hur det än må se ut på planen.

Gästernas mittback Andreu Fontás är inte helt klar för spel efter att ha varit skadad under veckan, men det ser ut som att han ska få starta. Annars är keepern Ruben Blanco fortfarande out.

Positiva tendenser senast

Besvikelse är att uttrycka det lätt. Sevilla blev femma i fjol, värvade på bra under transferfönstret och hade stora förväntningar på sig. Nu? Två kryss och en torsk på de inledande matcherna. Bortamatcherna mot Málaga och Levante är de som resulterade i kryssen, torsken på hemmaplan med 0-3 mot Atlético Madrid.

I normala fall är man dock starka hemma på Ramon Sanchez Pizjuan – 13-4-1 hade man under förra året och när tyska Borussia M’gladbach kom på besök till arenan i CL-gruppspelet under veckan, så vann man med klara 3-0. En solid insats.

En del skador för värden; Benoit Tremoulinas, Beto, Adil Rami och Daniel Carrico kommer inte till spel. Trots detta vill jag mena att Sevilla är klart bättre än sina motståndare här och den fina prestationen i Champions League kan mycket väl ha varit det som vänder på steken, eller formen med andra ord.

Ettan tas med en mindre insats till 1,83 x pengarna hos Ladbrokes.

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner, rak etta
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 12:00, söndag 20/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

 

Spel Odds Bolag
Sevilla 1,83 ladbrokes logo
Oavgjort 3,85 titanbet logo
Celta Vigo 4,50 betsson logo
Över 2,5 mål 1,73 redbet logo
Under 2,5 mål 2,20 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: