Speltips Sheffield United – Middlesbrough 1/1: UPPSKJUTEN

Martin Efvergren Publicerat: 31 december 2021

Den här matchen är uppskjuten och nedan speltips är således inte aktuellt.

Sheffield United – Middlesbrough

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en motig höst för Sheffield United i Championship, men man ser nu att börja få ordning på saker och ting. En degradering är sällan enkel och manager Slavisa Jokanovic fick det inte att stämma. I slutet av november fick han sparken och laget leds nu sedan tre matcher tillbaka av Paul Heckingbottom.

Det tränarskiftet får man säga har fått ett positivt utfall då Sheffield United har vunnit samtliga tre matcher under Heckingbottoms ledning. Senast slog man topplaget Fulham med 1-0 på bortaplan och dessförinnan vann man med 3-2 borta mot Cardiff City. Det ger att man står på 32 poäng efter 22 matcher och innehar en mittenplacering i den haltande tabellen.

Nu gästas man av ett Middlesbrough som gjort en liknande resa den här hösten. Framförallt blir den här matchen extra speciell för deras nye manager Chris Wilder som alltså nu ställs mot klubben han ledde fram till i våras.

Även Middlesbrough sparkade sin tränare i november och har under Wilders ledning fått ett lyft. De har vunnit fem av sina sex senaste matcher och har klättrat upp på en positiv kvalplats. Totalt har man tagit 39 poäng på 25 spelade matcher.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Många gemensamma nämnare

Det finns med andra ord många likheter i fråga om var de här båda lagen befinner sig för tillfället. I tabellen är emellertid Middlesbrough sju poäng före Sheffield United men de senare har spelat tre matcher färre.

Senast lagen möttes var i den tionde omgången i slutet av september. Då vann hemmalaget Middlesbrough med 2-0. Mycket har dock hänt sedan dess, i synnerhet då båda lagen har bytt tränare. Hos spelbolagen gäller Sheffield United som favoriter då ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 2.10.

Mycket fokus kommer förstås ligga på Chris Wilder inför den här matchen. Han återvänder nu till Bramall Lane där han verkade i fem år och tog klubben till Premier League.

Framförallt är det en solidare defensiv som har gjort att de här båda lagen har gjort så fina resultat på sistone. Sheffield United har hållit nollan i fyra av sina fem senaste matcher. Exakt samma svit gäller för Middlesbrough.

Det har med andra ord varit målsnålt på sistone vad gäller båda lagen och mycket talar för att även det här kan komma att bli en tät batalj. Sheffield United har spelat klart färre matcher än Middlesbrough de senaste veckorna och bör vara fräschare men det kan också innebära en viss ringrostighet.

Det är, som jag ser det, knapp fördel hemmalaget men mest sannolikt är att det kommer att bli jämnt och målsnålt. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.71 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.71
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 1 januari 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: