Speltips Sheffield United – Sunderland 17/8: Championship

Martin Efvergren Publicerat: 17 augusti 2022

Topptippade Sheffield United tar emot nykomlingen Sunderland i den fjärde omgången av Championship. Matchen spelas onsdagen den 17 augusti 2022 med avspark kl 21:00.

Sheffield United – Sunderland

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sheffield United kommer från en säsong där man inledde svagt, men som fick nytt liv efter att Paul Heckingbottom tagit över rodret under hösten. Han kunde lyfta laget till en slutlig femte plats. I playoff blev man sedan utslagna i semifinalen mot Nottingham Forest.

Till den här säsongen har man förstärkt laget med, bland andra, Anel Ahmedhodzic och man förväntas utmana om en topplacering. Inledning har dock inte riktigt gått enligt plan då det bara blivit en seger på fyra matcher om vi inkluderar förlusten mot West Bromwich i Ligacupen.

Man har bara spelat en hemmamatch så här långt och den vann man med 2-0 mot Millwall. Nu kommer man från ett bortamöte mot Middlesbrough i söndags som slutade 2-2.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett frejdigt Sunderland

Sunderland AFC är tillbaka Championship efter att ha slutat femma i League One och därefter kvalat sig upp. Alex Neil tog då över som manager i februari och blev något av en frälsare.

Efter tre omgångar i Championship är man alltjämt obesegrade. Man inledde med att kryssa hemma mot Coventry i premiären, sedan vann man med 3-2 borta mot Bristol City och i lördags såg man ut att gå mot en seger hemma mot QPR. Det slutade dock i moll då man tappade 2-0 till 2-2 i matchens slutminuter. I matchen dessförinnan föll man med 2-0 borta mot Sheffield Wednesday i Ligacupen.

Sheffield United gäller nu som relativt klara favoriter inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.78 gånger insatsen.

Sheffield United är det på pappret bättre laget och bör ha goda chanser till tre poäng, men Sunderland har inlett frejdigt och jag finner det inte otänkbart att man kan störa favoriterna här.

Sunderland har gjort sex mål på sina tre inledande ligamatcher och jag tror att man kommer kunna skapa en del även i den här matchen där hemmalaget lär vara offensivt balanserade. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.90 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.90
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 17 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: