Speltips, Sirius – Syrianska 2/8: Upplagt för en tuff och tät historia

Simon Pålsson Publicerat: 2 augusti 2015

Sirius jagar kvalplats till allsvenskan, men inte långt bakom väntar Syrianska. När de båda lagen möts är det som upplagt för entät och tuff historia.

Superettan rullar vidare med sin artonde omgång, där de sista lagen nu ska spela sina matcher för att alla lag ska ligga på totalt 18 spelade matcher. Två av lagen som har en match till godo är Sirius och Syrianska, som nu möts i ett på förhand viktigt möte.

Det är nämligen som så att Sirius närmar sig en uppflyttningsplats till allsvenskan och skulle faktiskt, i händelse av segern, glida förbi Varberg på tredjeplatsen och lägga sig på en kvalplats.

Syrianska är dessutom tre poäng bakom Sirius inför matchen och kan med andra ta sig upp till samma poäng som Uppsalalaget. Det är inte fy skam.

Oddssättarna överskattar hemmalaget lite väl grovt

Trots att det alltså bara skiljer tre poäng mellan lagen och att Syrianska kan ta sig upp på samma poäng som Sirius vid seger har oddssättarna värderat hemmalaget som enorma favoriter i matchen. Den raka ettan ger inte mer än 1,63 som bäst (hos RedBet) och det är naturligtvis inte spelbart.

Vi har snarare en god känsla av att Syrianska kan ställa till det rejält för Sirius och då känns det trevligt att spana in oddsen på bortaseger eller kryss. Vi fastnar till slut på asian handicap +1 på gästerna till 1,73 hos bet365.

Det innebär att vi får pengarna tillbaka vid uddamålsförlust, men vinner vid oavgjort eller seger.

Syrianska är ett gediget lagbygge och har, trots att man inte är lika stabila som tidigare år, en fin trupp med potentialen att ta sig upp till allsvenska ingen. Det är med andra ord inte på något sätt en garanterat treoängare för hemmalaget.

Speltips:

Speltips:  Syrianska +1 asian handicap
Odds:  1,73 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, söndag 2/8
TV:    tvfyrasport logo
Stream:   cmoreplay logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sirius  1,63 redbet logo
Oavgjort  3,85 mybet logo
Syrianska  5,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  1,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål  2,01 betsson logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: