Speltips, Skellefteå – Brynäs 28/11: Två formstarka lag

Simon Pålsson Publicerat: 28 november 2015

Två av seriens klart formstarkaste lag drabbar samman i en het match i Skellefteå. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen.

Två av seriens klart mest formstarka lag drabbar samman för andra gången på två dagar. Skellefteå AIK välkomnar Brynäs IF för att försöka ta sin tolfte raka seger. Det första mötet mellan lagen spelades under fredagen och Skellefteå vann med 3-2 i Gavlerinken Arena.

Hemmalaget har hela elva raka vinster inför matchen och har sett väldigt giftiga ut på sistone. Trots att Frölunda var laget som inledde säsongen klart bäst, är det nu Skellefteå som kanske rent av ser ut som det allra hetaste laget.

20 gjorda mål på de fem senaste matcherna är för övrigt ett väldigt bra facit för Skellefteå. Det ger ett snitt på fyra gjorda mål per match och däri ligger såklart stora delar av förklaringen till att det har gått så bra på sistone.

Brynäs också heta just nu

Faktum är att även gästerna är inne i en god period. Visserligen har de förlorat två av de tre senaste matcherna, men i ett längre perspektiv går snabbt att konstatera att de faktiskt har någonting på gång.

Sex segrar på de åtta senaste matcherna, samt ett spel som indikerar att den potential som spelartruppen alldeles uppenbart har också kommit till nytta på allvar. Om det fortsätter så här kan laget bli att räkna med framåt våren, när slutspelet blir som intensivast.

Det är allra främst offensiven som fungerat väl för Brynäs på sistone, med hela 30 gjorda mål på de åtta senaste matcherna. Det är ett imponerande facit.

Det här är med andra ord en match mellan två offensivt starka. Det något mer offensivt starka laget spelar dessutom på hemmaplan och därför tror vi att över 5 mål i matchen till 1,90 gånger pengarna hos Unibet är ett bra spel. Vi passar på.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, lördag 28/11
TV:    cmoresport logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Skellefteå AIK  1,65 betway logo
Oavgjort  4,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Brynäs IF  4,65 betsson logo
Över 4,5 mål  1,58 betway logo
Under 4,5 mål  2,38 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: