Speltips, Skellefteå – Malmö 31/10: Revansch att utkräva

Simon Pålsson Publicerat: 31 oktober 2015

Malmö Redhawks åkte på en snöplig hemmaförlust mot just Skellefteå AIK under fredagskvällen. Kan de ta revansch redan dagen efter, månne?

3-0 och det såg tämligen kontrollerat ut för Malmö Redhawks. På matchens sista tolv minuter vände dock gästande Skellefteå AIK på steken och vann matchen med 4-3. Det gjorde så att vårt speltips satt som en smäck, men publiken i Malmö Arena var inte lika nöjd.

Tack och lov för skåningarnas del finns det revansch att utkräva redan dagen efter. De båda lagen tar sig upp till Skellefteå där det andra av två möten på lika många dagar mellan lagen ska avgöras.

Hemmalaget gäller som skyhöga favoriter inför matchen och spelbolagen erbjuder knappt ränta på pengarna. Nu är frågan om det inte blivit en liten snedvridning i värderingen inför det här returmötet?

Malmö kan uppenbarligen hota

Malmö visade tydligt att de besitter förmåga och kvalité nog att kunna hota Skellefteå. 3-0 långt in i tredje perioden brukar innebär att segern är bärgad, men nu gick det som det gick.

Vad som går att utläsa av resultatet är dock att Malmö är att räkna med. Därtill kan vi inte tänka oss någonting annat än att de fått blodad tand och nu mer än gärna plockar de där poängen som de brände på hemmaplan.

Skellefteå är hemmastarka med fyra segrar på de fem senaste hemmamatcherna. Häromveckan förlorade de dock med 4-3 hemma mot Växjö och när Malmö nu kommer besök tror vi att de får kämpa för segern. Det här blir inte en lätt promenad i parken.

Visst, hemmalaget är klart bättre och har störst möjligheter att plocka segern till slut. Vi tror dock att gästerna kommer att streta emot. Därför spelar vi Malmö Redhawks +2 (asian handicap) till 1,88 hos ComeOn. Då får vi pengarna tillbaka vid en tvåmålsseger för hemmalaget. Större förlust än så bör skåningarna inte åka hem med.

Speltips:

Speltips:  Malmö Redhawks +2 (asian handicap)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, lördag 31/10
TV:   cmorehockey logo(TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Skellefteå AIK  1,36 williamhill logo
Oavgjort  6,65 comeon logo
Malmö Redhawks  7,40 nordicbet logo
Över 4,5 mål  1,55 betway logo
Under 4,5 mål  2,55 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: