Speltips Slovakien – Kazakstan 6/6: Tillknäppt

Martin Efvergren Publicerat: 6 juni 2022

Slovakien tar emot Kazakstan i den andra omgången av C-divisionen i Nations League. Matchen spelas måndagen den 6 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Slovakien – Kazakstan

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Slovakien och Kazakstan hör till C-divisionen av Nations League. Där har de hamnat i en grupp tillsammans med Vitryssland och Azerbaijan och det är slovakerna som gäller som klara gruppfavoriter.

Slovakien inledde Nations League med att besegra Vitryssland med 1-0 på bortaplan i fredags. Det blev ingen enkel match för slovakerna, men man lyckades göra vad som krävdes för att vinna matchen.

Slovakien kvalificerade sig för förra sommarens EM, men den turneringen blev något av en vändpunkt i fel riktning. I det efterföljande VM-kvalet lyckades man inte hålla jämna steg med Ryssland och Kroatien. Man blev till slut trea i gruppen men var aldrig speciellt nära att utmana om avancemang.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Slovakien är stora favoriter

Kazakstan kvalificerade sig för C-divisionen i Nations League efter att ha vunnit ett dramatiskt kvalspel mot Moldavien i mars. Dubbelmötet avgjordes till slut till kazakernas fördel efter ett straffavgörande.

Kazakstan kommer nu från en Nations League-premiär där man besegrade Azerbaijan med 2-0 på hemmaplan. Detta efter att anfallaren Abat Aymbetov gjort lagets båda mål i början av den andra halvleken.

Kazakstan slutade sist i sin VM-kvalgrupp där man bara tog tre poäng på åtta matcher. Motståndet var dock tufft och man stod upp väl i alla matcher utan den sista då man föll med hela 8-0 borta mot Frankrike. Främsta meriten var nog att man kryssade i båda matcherna mot Ukraina.

Slovakien gäller nu som klara favoriter inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger endast omkring 1.26 gånger insatsen.

Det mesta talar förstås för att Slovakien löser den här uppgiften, men man ska nog inte underskatta Kazakstan. De är ofta svårslagna och täta i sin defensiv och kan säkerligen stå upp relativt väl även den här gången. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt i den här matchen till 1.90 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, måndag 6 juni 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: