Speltips, Södertälje – Malmö 24/1: Toppen mot botten i laddat möte

Emil Jakobsson Publicerat: 24 januari 2015
Södertälje - Malmö Redhawks 24 januari 2015
Foto: Bildbyrån

Malmö krossade Vita Hästen med 9-1 nu senast och under lördagen gästar de nästjumbon Södertälje i ett laddat möte och vi har hittat ett spännande speltips.

Malmö har tappat sin serieledning och hade en period med tre förluster på fyra matcher. Men nu senast i tisdags var det inge snack om saken, de har vaknat till liv. De krossade nämligen Vita Hästen med hela 9-1, helt sjuka siffror.

På bortaplan har Malmö vunnit fyra av de fem senaste, bland annat har de vunnit mot starka motståndare som Rögle och Mora.

Malmö har samtidigt dominerat Södertälje den senaste tiden, de har vunnit sex av de sju senaste matcherna mellan lagen. De har bland annat vunnit de tre senaste matcherna i Södertälje, säsongens första bortamöte vann de med 6-4.

Förlorat fem av de sex senaste

Södertälje är visserligen nästjumbo men har trots det en hög potential i sin trupp och kan betydligt bättre än vad tabellen visar. Nu senast förlorade de med 3-1 borta mot Västerås och formen är inte direkt strålande. De har nämligen förlorat fem av de sex senaste matcherna.

Men hemma i AXA Sports Center har de spelat bättre och vunnit tre av de fem senaste matcherna men motståndet har kanske inte varit det tuffaste. De slog AIK efter förlängning nu senast och de två övriga segrarna kom mot Timrå och Björklöven. Mot topplagen har inte ens hemmaplan hjälpt och de kommer förmodligen få en svettig lördag.

Vi tror att Malmö vinner det här. De är starka på bortaplan och deras 9-1-kross nu senast mot Vita Hästen var nog ett kvitto på att laget vaknat på allvar efter deras svacka. De har även spelat bra på bortaplan och Södertälje går tungt och har haft problem mot just topplagen.

Tvåan betalar 2,1 gånger pengarna hos Betway vilket kan jämföras med 1,87 hos bland annat Redbet och Comeon och vi synas gärna Betway på det. Saknar ni konto hos dem får ni ett gratisspel värt 500 kr här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Södertälje 3,4 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 4,25 mobilbet logo 100 kr utan insättning
Malmö 2,1 betway logo 500 kr
Under 4,5 mål 2,17 unibet logo 1 200 kr
Över 4,5 mål 1,75 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Malmö
Odds: 2,1 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr gratisspel)
Spelstopp: Lördag 24/1 kl 18:30
TV:  viasathockey logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Skrivet av: Thomas Mäkitalo