Speltips, Southampton – Norwich 30/8: Hyfsat snäll match att vänta

Simon Pålsson Publicerat: 30 augusti 2015

Norwich gästar ett formsvagt Southampton i en match som båda lagen gärna tar poäng i. Spelbloggare.se tror att vi får se en hyfsat snäll historia.

Southampton är en av säsongens besvikelser så här långt. Laget bjöd på en fantastisk fotboll under våren och vi var många som trodde att klubben nu var redo att ta nästa steg för att etablera sig bakom de fem största klubbarna på allvar.

Säsongsinledningen lovar dock någonting helt annat, med tanke på att laget ännu inte har vunnit en enda match. Därtill åkte man på en rejäl förlust i hemmapremiären, 0-3 mot Everton. Borta mot Watford och borta mot Newcastle fick man nöja sig med en ynka pinne.

Nu väntar säsongens andra hemmamatch, när man får besök av nykomlingen Norwich. Southampton är i stort behov att ta en första trepoängare, inte minst för att visa att man faktiskt är att räkna med även den här säsongen.

Norwich har inlett lovande

Gästande Norwich har däremot öppnat säsongen ganska bra, med fyra poäng på de tre inledande matcherna. En seger borta mot Sunderland och ett kryss mot Stoke är kanske inte några bragdartade prestationer, men det är just den typen av poäng laget behöver plocka för att undvika nedflyttning den här säsongen.

Matchen är på förhand väldigt svårbedömd. Visst, Southampton bör gälla som favoriter inför matchen, men det är som sagt Norwich som varit det bättre laget av de två så här långt. Därför undviker vi spel på 1×2-marknaden och riktar blickarna mot ett helt annat håll. Matchen, matchbilden och utgången är helt enkelt för svårbedömd så här på förhand.

Vi fastnar för ett spel på kortmarknaden eftersom att vi har en känsla av att den här matchen blir av en någorlunda snäll karaktär. Varken Southampton eller Norwich är särskilt tuffa lag, vilket inte minst visats när lagen spelat mot varandra. I tre av de fyra senaste mötena har matcherna inte innehållit mer än tre gula kort.

Därför spelar vi under 4 kort i matchen till 1,83 gånger pengarna hos bet365. Det är ett spel vi finner ett visst värde i, men vi håller ner insatsen ändå. Tänk på att Lewis Grabban är avstängd för gästerna, medan Victor Wanyama är osäker för Southampton.

Titanbet ger 1 000 kr bonus!

Har ni hunnit testa Titanbet än? Deras sida är helt på svenska och nya kunder får 1 000 kronor bonus! Klicka här för att hämta bonusen.

Speltips:

Speltips:  Under 4 kort i matchen
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  14:30, söndag 30/8
TV:    viasatfotboll logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Southampton  2,05 williamhill logo
Oavgjort  3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Norwich  4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  2,10 expekt logo
Under 2,5 mål  1,80 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: