Speltips, Sparta Prag – CSKA Moskva 5/8: Kombinationsspelar till 4,50x

Spelbloggare Publicerat: 5 augusti 2015

CSKA Moskva och Sparta Prag bjöd på den tredje CL-kvalrundans första mötes mest underhållande 90 minuter. 2-2 skrevs slutresultatet; tjeckerna stod emot oväntat bra och ska ha en bra chans att avancera vidare.

Från första till sista minut var det topptempo. CSKA Moskva fick in 1-0 efter kvarten spelad och målproduktionen stoppades efter Sparta Prags 2-2-balja med lite mer än 30 minuter kvar av ordinarie speltid.

Det hade inte alls varit missvisande om det istället faktiskt skulle ha blivit fler mål; möjligtvis 3-3/4-4/4-3/3-4. Skapades utan tvekan tillräckligt många målchanser – men att det blev oavgjort var däremot mer rättvisande.

Fyra olika spelare blev antecknade som målskyttar och en av de allra bästa på planen – kanske den bästa? – var värdens Zoran Tosic som stod för assisten till CSKA:s första mål och sedan fick in det andra själv.

Två värdespel – kombineras

Såhär med facit i hand är det tveklöst så att oddssättarna var ute och vimsade inför det första mötet. CSKA presenterades som stora, stora favoriter och Sparta Prag kunde hittas till siffror runt 6-7,0 x – inte fel av den anledningen att man skrällde rent resultatmässigt, utan höll helt jämnt strå spelmässigt. Faktum är att tjeckerna, på pappret, skapade mer – och ja, de hade mycket väl kunnat vinna.

Detta var alltså på bortaplan. I den första matchen i ett dubbelmöte. CSKA är överskattade och lever en hel del på sitt namn. Man har offensiva kvalitéer, men är bräckliga bakåt. Nu måste de framåt, sannolikt få in minst två baljor och vinna för att avancera vidare. Det bäddar för ännu en helintressant och underhållande match.

Är alltså inne på två olika spår – hemmavinsten och överspelen. Förstnämnda finns till 2,78 och över 2,5 mål till 1,99x. Gillar båda spelen och oddsen skarpt – tillsammans; ännu bättre. Geggar ihop dem till en kombination, vilken är färdigsnickrad av spelbolagen, som betalar 4,50x hos Redbet.

Speltips:

Speltips: Kombinationsspel: Sparta Prag vinner & över 2,5 mål
Odds: 4,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (1 200 kr bonus)
Spelstopp: 18:45, onsdag 5/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sparta Prag 2,78 redbet logo
Oavgjort 3,50 bwin logo
CSKA Moskva 2,62 bwin logo
Över 2,5 mål 1,99 betsson logo
Under 2,5 mål 1,91 comeon logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: