Speltips, Stoke – Liverpool 9/8: Ett odds som blivit något för högt

Simon Pålsson Publicerat: 9 augusti 2015

Ett hemmastarkt Stoke tar sig an ett offensivt förstärkt Liverpool. Vad kan vi vänta oss annat än en trevlig söndagsunderhållning?

Premier League går in på sin andra dag och det är inga dåliga matcher som väntar under söndagen. Bland annat går in Stoke och Liverpool in i säsongen. Britannia Stadium är spelplatsen för ett möte som kan komma att bli en riktigt fin söndagskaramell, åtminstone om vi ska gå efter vår känsla.

Stoke har rustat upp sin trupp inför säsongen och siktar nu på att ta nästa steg. Ibrahim Afellay, Glen Johnson och förra årets lån Philipp Wollscheid är alla klara för klubben – bara för att nämna tre namnkunniga värvningar. Den förstnämnda, Ibrahim Afellay, bör rimligtvis kunna sätta skräck i ett och annat engelskt försvar under säsongen.

Liverpool då? Som vanligt har det hänt saker i storklubben. Christian Benteke, Roberto Firmino, Danny Ings, Nathaniel Clyne och James Milner. Liverpool har sannerligen valt att värva ett par tunga namn och hoppas på så sätt kunna utmana topplagen på allvar. Försäsongen har sett lovande ut för Brendan Rodgers mannar, men då ska det understrykas att Liverpool ännu inte spelat mot något riktigt bra motstånd än.

Två offensivt skickliga lag

Vår känsla inför matchen är att vi kommer få chansen att njuta av en underhållande match mellan två offensivt skickliga lag, som inte tvekar på att gå framåt. Stoke är ett trevligt lag att kolla på, inte minst på hemmaplan. Under förra säsongen gjorde man hela 32 av sina 48 mål på hemmaplan och det får ses som ett bevis på att man går in med en helt annan inställning till matcherna när man spelar hemma.

Liverpool tros, med all den offensiva kraft som handlats in, också vilja gå framåt och vi kan inte tänka oss annat än att Brendan Rodgers är ute efter tre poäng. Nu är visserligen Daniel Sturridge osäker till spel, men den offensiva mångfald som finns i Liverpool bör öppna upp för mål framåt.

Som ni hör har vi en god känsla av att det här kan bli en underhållande och målrik match. Med det i åtanke är det trevligt att vi får hela 2,12 gånger pengarna på över 2,5 mål i matchen hos Betsson. Det är på tok för bra för att inte spela, tycker vi.

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål i matchen
Odds:  2,12 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:00, söndag 9/8
TV:   viasatfotboll logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Stoke  3,51 nordicbet logo
Oavgjort  3,51 nordicbet logo
Liverpool  2,32 nordicbet logo
Över 2,5 mål  2,12 betsson logo
Under 2,5 mål  1,80 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: