Speltips, stream & odds: Portugal – Argentina 18/11

Emil Jakobsson Publicerat: 18 november 2014

Portugal - Argentina 18/11 2014 speltips & odds
Cristiano Ronaldo är tillbaka på Old Trafford med sitt Portugal för en match mot hans stora rival Lionel Messi och hans Argentina i en riktigt het träningslandskamp.

Det är är minst sagt en av de sexigaste träningslandskamperna på länge. Dels det faktum att Ronaldo är tillbaka inför sina gamla fans på Old Trafford med även med tanke på hur spänt det varit mellan just Ronaldo och Messi den senaste tiden. Nu ska de göra upp än en gång, den här gången med sina landslag.

Ett sätt att visa hur dominanta Ronaldo och Messi är kan man säga att någon av de två vunnit Ballon d’Or de senaste sex säsongerna.

Men Portugal har verkligen underpresterat det senaste halvåret. De avancerade inte från sin grupp i VM, förlorade sedan mot både Albanien (EM-kval) samt Frankrike (träningslandskamp). Efter fick de 1-0 mot Danmark efter ett mål av Ronaldo i 95:e minuten och nu senast fick de bara 1-0 hemma mot ett uträknat Armenien. De har med andra ord bara gjort två mål på deras tre senaste tävlingsmatcher trots blekt motstånd.

Helt annan bredd i truppen

Argentina föll som bekant i VM-finalen mot Tyskland med 1-0 och har sedan dess inte spelat någon tävlingsmatch. Däremot har de spelat fyra träningslandskamper och det har sett riktigt bra ut. De förlorade visserligen med 2-0 mot Brasilien men annars har de vunnit mot Tyskland (4-2), Hong Kong (7-0) samt Kroatien (2-1) förra veckan.

De har samtidigt en helt annan bredd i sin trupp än Portugal, speciellt när det gäller offensiven. En träningslandskamp med många tidiga byten är det viktig och speciellt då många spelare vill visa framfötterna för att få chansen i de riktiga matcherna längre fram.

Bland annat Carlos Tevez som inte ens fick vara med under VM fick göra ett inhopp nu senast mot Kroatien. Tevez har med andra ord mycket att bevisa och med tanke på hans kontroversiella flytt från Manchester United till City lär han även vilja tysta fansen.

Vi tror inte att ett formsvagt Portugal kan stå emot ett Argentina som har fin form och en helt annan bredd. De vann även det senaste mötet mellan lagen (2011) med 2-1.

Betway betalar 1,9 gånger pengarna för tvåan, saknar ni konto får ni ett riskfritt spel värt 500 kr hos dem här.

Gratis stream

Bet365 sänder matchen gratis för sina kunder. Saknar ni konto får ni 1 000 kr bonus här och möjlighet att se matchen gratis via deras webbsida.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Portugal 4,2 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,6 bwin logo 250 kr
Argentina 1,9 betway logo 500 kr
Under 2,5 mål 1,85 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,0 ladbrokes logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Argentina vinner
Odds: 1,9 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Riskfritt spel värt 500 kr)
Spelstopp: Tisdag 18/11 kl 20:45
TV:  bet365 logoRegler och villkor gäller.  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo