Speltips, stream & odds: PSG – Lyon 21/9

Emil Jakobsson Publicerat: 20 september 2014
Speltips och gratis stream: PSG - Lyon 21/9
Foto: Bildbyrån

Paris Saint-Germain tappade poäng mot Ajax i veckan och skakas av interna stridigheter om man ska tro pressen. Under söndagen tar de emot Lyon hemma på Parc des Princes i Paris och här hittar ni vårt speltips.

PSG har verkligen inte fått någon vidare start på säsongen. Sex tävlingsmatcher in på säsongen har man bara två segrar efter att Reims, Evian, Rennes och Ajax alla spela oavgjort mot stjärnlaget.

När PSG mötte Ajax i Champions League tidigare under veckan stod de för en blek insts och bland annat Zlatan Ibrahimovic fick tuff kritik efter matchen som slutade 1-1.

Det betyder att i tre av PSG:s fyra senaste matcher har motståndarna hållit dem till max ett mål. Däremot har de vunnit två av två hemmamatcher även om motståndet absolut inte varit det svåraste i form av Bastia och Saint-Etienne.

PSG är generellt hemmastarka men det går verkligen inte att blunda för deras svaga form och rykten om sprickor i gruppen.

Se matchen gratis: Bet365 sänder matchen gratis för alla sina kunder. Klicka här för 1 000 kr bonus om ni saknar konto. 

Slog Monaco nu senast

Lyon slog visserligen Monaco med 2-1 nu senast men har faktiskt förlorat fyra av sju matcher den här säsongen.

Förra säsongen förlorade PSG bara tre ligamatcher, en av dem var mot just Lyon som vann hemmamötet med 1-0. Däremot vann PSG förra säsongens möte i Paris med klara 4-0.

Men med tanke på PSG:s usla form och det faktum att både Le Parisien och l’Equipe rapporterar om sprickor i laget och om att tränaren Laurent Blanc tappat omklädningsrummet väljer vi ett handikappspel på Lyon här.

De var som sagt ett av blott tre lag som lyckades vinna mot PSG redan förra säsongen och nästan dubbla pengar på Lyon +1,5 mål är riktigt fint med tanke på omständigheterna.

PSG har som sagt inte ens lyckts göra två mål i tre av deras fyra senaste matcher och Lyon är ett lag som bör ligga på den övre tredjedelen av tabellen och bör kunna pressa PSG här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
PSG 1,37 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Oavgjort 5,25 titanbet logo 1 000 kr
Lyon 11,0 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,2 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,74 betsafe logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Lyon +1,5 mål
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Söndag 21/9 kl 21:00
TV:  bet365 logoRegler och villkor gäller.tvtolv logotv4sport logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Preliminära elvor publiceras oftast på matchdagen och ca 30-40 minuter ersätts dem med de oficiella elvorna.

 

Skrivet av: Thomas Mäkitalo