Speltips, Struff – Tomic 9/6: Dags att dubbla våra pengar

Simon Pålsson Publicerat: 8 juni 2015

En helt fantastisk Grand Slam-turnering i Paris är över och nu väntar bland annat den lilla ATP-turneringen i Stuttgart. Redan i första omgången har vi hittat ett mycket fint odds.

Franska Öppna är över och för oss tennisälskare har det varit två fantastiska veckor som passerat. Inte nog med att vi har fått njuta av underhållande tennis på många håll, vi har också haft ynnesten att bevittna flertalet stora skrällar. Till och med i finalen fick vi se en skräll, när Stan Wawrinka chockade en hel tennisvärld och slog Novak Djokovic med 3-1 i set. Serben förlorade alltså ännu en final i Paris och har ännu inte vunnit den titeln.

För www.spelbloggare.se har det också varit en fin turnering, med 9 inprickade spel av 11 möjliga. Det är trots allt ett fint facit och vi är optimistiska inför ATP-turneringen i Stuttgart. Tanken är helt enkelt att fortsätta på den inslagna vägen.

Intressant med årets turnering i Stuttgart är att den kommer att spelas på gräs för första gången. Det som ursprungligen är en grusturnering har från och med i år blivit en grästurnering, vilket får ses som en fin uppladdning inför Wimbledon som drar igång om några veckor.

Sjuklingen Tomic har frisknat till

I första omgången får vi möjligheten att se matchen mellan Bernard Tomic och hemmahoppet Jan-Lennard Struff. Två tennisspelare med stor potential, men där den förstnämnda hittills kommit längst på sin resa. Den 24-rankade australiensaren Tomic hade en tuff turnering i Paris till följd av ett virus som gjorde det svårt att orka längre matcher. Trots det visade han prov på fin tennis och kommer att bli giftig när viruset nu lämnat kroppen.

Jan-Lennard Struff är två är äldre än Tomic och har som bäst varit rankad 54 i världen. På grund av ett svagt år har han dock rasat på rankingen och har dessutom åkt ut flertalet ATP-turneringar redan i första omgången på sistone.

Vi tror att Struff med hjälp av publiken säkert kan ge Tomic en match, men att den sistnämnda är för stark i längden och till slut vinner matchen hyfsat komfortabelt. Vi riktar därför blickarna mot game- eller setmarknaden och fastnar för det fina oddset 2,00 på Tomic 2-0 hos WilliamHill. Det är minsann ett för högt odds för att inte spela, just med tanke på att den tillfrisknade Tomic helt enkelt är den bättre tennisspelaren i denna match.

Speltips:

Speltips:  Bernard Tomic 2-0
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  WilliamHill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  11:00, tisdag 9/6
TV / Stream:    eurosport logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Jan-Lennard Struff  3,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
0-2  2,00 williamhill logo
Bernard Tomic  1,38 betsafe logo
Över 22,5 game  1,88 guts logo
Under 22,5 game  1,87 comeon logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: