Speltips, Sunderland – Manchester United 13/2: Målsnålt igen?

Emil Jakobsson Publicerat: 11 februari 2016

Den tidiga lördagsmatchen från Premier League hämtar vi från Stadium of Light där krislaget Sunderland hoppas skrälla mot Manchester United. 

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni de bästa bonusarna och kampanjerna från 25 olika spelbolag!

Det stormar runt Sunderland, på många olika sätt. Under torsdagen gick klubben ut med att man sparkat spelaren Adam Johnson efter att han erkänt att han utnyttjat ett barn sexuellt. Ser vi till själva fotbollen ligger de näst sist i tabellen och har fyra poäng upp till Newcastle ovanför nedflyttningsstrecket.  De har även fyra raka matcher utan någon seger men visst finns det ljusglimtar.

Nu senast fick de med sig en viktig poäng från det tuffa bortamötet mot Liverpool efter att de hämtat upp ett 2-0-underläge till 2-2 inom loppet av sju minuter precis i slutet av matchen. Innan det föll de dessutom bara med uddamålet mot Manchester City vilket får ses som en stark insats för ett lag som ligger näst sist i tabellen.

En annan positiv aspekt är att Sunderland bara släppt in sex mål på deras åtta senaste hemmamatcher trots en del tuffa motståndare som Southampton, Liverpool och Manchester City. Mindre bra är däremot att de själva blivit nollade i fyra av dessa åtta matcher.

På skadefronten saknar Sunderland Larsson, Watmore och Lens samtidigt som Kaboul, Matthews och Jones mest troligt missar matchen.

Bara vunnit tre av elva på bortaplan

Manchester United spelade 1-1 borta mot Chelsea nu senast, ett resultat vi tipsade om till till 7,0 gånger pengarna. Ser vi över de fem senaste matcherna har Unnited tre segrar, en förlust och en oavgjord. På bortaplan har de däremot bara vunnit tre av deras elva senaste matcher och en av dem var mot Derby i FA-cupen.

United väntas få tillbaka Jones efter skada men de saknar fortfarande Shaw, Valencia, Rojo, Young och förmodligen även Schweinsteiger, Januzaj och Varela.

Sex av sju senaste under 2,5 mål

Med tanke på Uniteds svaga spel på bortaplan och det faktum att Sunderland faktiskt ryckt upp sig de senaste matcherna känns 1,8 för lågt för den raka tvåan. Vi ser däremot ett bra spelvärde i under 2,5 mål även om det bara betalar 1,75 gånger pengarna som bäst.

Hela sex av Sunderlands sju senaste hemmamatcher har gått under 2,5 mål och för United har sex av deras tio senaste matcher gått under 2,5 mål och tre av deras fem senaste bortamatcher. Utöver detta har hela fyra av de fem senaste matcherna mellan dessa två lag gått under 2,5 mål. Senast de möttes på Stadium of Light slutade matchen 1-1.

Nästan alla bolag ligger under 1,7 för detta spel och Expekt är nere på 1,65 så vi anser att vi får bra betalt hos Mybet som ger 1,75 gånger pengarna för detta spel. Mycket talar för en lås matchbild mellan två lag som är i stort behov av poäng. Saknar ni konto hos Mybet får ni 1 000 kronor bonus här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Kl 13:45, lördag 13/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sunderland 5,25 titanbet logo
Oavgjort 3,75 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Manchester United 1,8 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,18 unibet logo
Under 2,5 mål 1,75 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: