Speltips, Sunderland – Swansea 22/8: Dubbla pengarna och lite till

Simon Pålsson Publicerat: 21 augusti 2015

Swanseas inledning på den här säsongen har imponerat, medan Sunderland fortsatt på den negativa vägen man vandrade på redan förra säsongen. Spelbloggare.se har hittat två speltips inför lagens möte.

Swansea är ett av lagen som inlett säsongen bäst, åtminstone när det kommer till prestationerna på plan. I premiären fick man med sig en poäng hem från Stamford Bridge och i ärlighetens namn var en trepoängare inte alldeles för långt borta. Spelmässigt imponerande walesarna kraftigt och ett par spelare stack ut med väldigt fina prestationer.

I andra omgången kom då äntligen trepoängaren, när laget slog Newcastle hemma på Liberty Stadium. Återigen imponerade flera spelare, speciellt offensivt sett. Det känns som att Swansea åter är tillbaka där var för ett par år sedan, när man faktiskt charmade brallorna av den engelska fotbollspubliken.

Nu väntar säsongens andra bortamatch och den spelas mot Sunderland. Förra året klarade man sig kvar med nöd och näppe, men dessvärre ser det inte ut att finnas något ljus i slutet på den mörka tunneln för Sunderland. Inledningen på den här säsongen har nämligen lika dålig som stora delar av förra säsongen och det är främst det defensiva som verkligen inte klaffar för laget. Sju insläppta mål mot Leicester och Norwich är väldigt talande siffror.

Favoritskapet alldeles för lågt

Trots att inledningarna på säsongen varit som skilda världar, där Swansea imponerat både spel- och poängmässigt, medan Sunderland inte imponerat på något sätt, har spelbolagen valt att betala ganska bra för en bortaseger. Visst håller man gästerna som klara favoriter i matchen, men enligt vår mening är Swansea ännu större favoriter än vad spelbolagen vill få det till.

Nästan alla spelbolag ger nämligen dubbla pengarna för den raka tvåan och hos en del får vi till och med mer än så. William Hill ger oss hela 2,10 gånger pengarna för walesisk seger och det kan vi helt enkelt inte blunda för. Det blir också vårt speltips den här matchen och anledningen är glasklar.

Swansea har inte bara börjat säsongen betydligt än Sunderland, man är också ett klart mycket bättre lag. Det kvittar om vi granskar spelarmaterial, spelstil eller form – Swansea är överlägsna och det bör färga matchen. 2,10 är hur som helst på tok för högt och vi är inte sena med att utnyttja det.

Hos MyBet kan vi dessutom spela över 2,5 mål i matchen till 2,25 gånger pengarna. Det är på tok för högt även det och måste spelas. Vi tror att Swansea gör minst två mål i matchen och matchbilden lär tala för en hel del mål.

Speltips:

Speltips:  Swansea vinna/Över 2,5 mål i matchen
Odds:  2,10 / 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 22/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Sunderland  4,00 ladbrokes logo
Oavgjort  3,45 unibet logo
Swansea  2,10 williamhill logo
Över 2,5 mål  2,25 mybet logo
Under 2,5 mål  1,71 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: