Speltips, Super Bowl 50: Carolina Panthers – Denver Broncos 8/2: Nu gäller det

Simon Pålsson Publicerat: 6 februari 2016

Super Bowl 50 står på schemat. Carolina Panthers mot Denver Broncos i ett möte som har så många dimensioner. Vi dukar upp en fin amerikansk buffé och sätter oss i soffan för att njuta av en av årets matcher.

NFL-säsongen lider mot sitt slut, men än återstår den stora höjdpunkten. Det är med andra äntligen dags för Super Bowl. Carolina Panthers tar sig an Denver Broncos i en väldigt intressant match.

Det här är en historia som har så många dimensioner. Det är dels en match mellan två tunga NFL-klubbar och det är också en match mellan det starkaste försvaret (Denver Broncos) och den överlägset starkaste offensiven i Carolina Panthers.

Därtill är det en match mellan ungt och gammalt på quarterbackpositionen, där Denver Broncos legendariska quarterback Peyton Manning ska försöka mäta sig med den helt suveräna, unga och livsfarliga Cam Newton i Carolina Panthers. Det finns så mycket härligt i den här matchen.

Trots allt klasskillnad just nu

Trots att det här är två av NFL:s klart bästa lag måste vi säga att det finns en klar klasskillnad mellan lagen. Denver Broncos lever en hel del på sitt exceptionellt aktiva försvar, som sackar motståndarna på löpande band och som gjorde det snudd på omöjligt för New England Patriots quarterback Tom Brady i AFC-finalen.

Nu ställs den defensiva linen dock mot en tung o-line i Carolina Panthers, samtidigt som de ska försöka ta sig an en av ligans klart bästa quarterbacks när det kommer till att hitta luckan. Cam Newton kan som bekant springa, kasta och tackla – trots att han har bollen. Det är en dimension som troligen kommer att bli viktig i matchen.

Vi tror att det är Carolina Panthers fina offensiv som kommer att sätta tonen på den här matchen. Laget fullkomligt sprutar in poäng och har varit överlägsna när det väl gäller på sistone. 49 poäng senast. Dessförinnan 31 och 38. Det säger ganska mycket. Att de dessutom vunnit 17 av 18 matcher den här säsongen säger även det sitt om lagets otroliga styrka.

Känslan är att Carolina Panthers blir aningen för tunga här. Därför spelar vi Carolina Panthers -4,5 (asian handicap) till 1,91 gånger pengarna hos TitanBet. Det känns som ett väldigt bra odds och vi har faktiskt en mycket god feeling här. Duka nu upp en amerikansk buffé och ladda för en av årets största sporthändelser!

Spela riskfritt på Super Bowl, hämta ditt spel här!

Unibet ger samtliga sina kunder ett riskfritt livespel på Super Bowl värt 100 kronor. Saknar ni konto hos dem klicka här för att få 200% bonus, alltså 1 500 kronor att spela för om ni sätter in 500 kr + 100 kr riskfritt livespel på Super Bowl!

Speltips:

Speltips:  Carolina Panthers -4,5 (asian handicap)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  TitanBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  00:30, måndag 8/2
TV:    tvtre logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Carolina Panthers  1,45 unibet logo
Denver Broncos  3,00 ladbrokes logo
Över 44,5 poäng  2,00 unibet logo
Under 44,5 mål  1,91 ladbrokes logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: