Speltips Super Bowl: Kansas City Chiefs – Tampa Bay Buccaneers

Brwa Pishdari Publicerat: 7 februari 2021

Brwa Pishdari rekar med odds och speltips inför Super Bowl söndagen den 7 februari 2021 mellan Kansas City Chiefs – Tampa Bay Buccaneers.

Kansas City Chiefs - Tampa Bay Buccaneers

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Då var det äntligen dags för den absolut finaste traditionen vi har; Super Bowl!

Super Bowl är några dagar ifrån och det är onekligen en av de bästa matcherna någonsin. Kansas City Chiefs mot Tampa Bay Buccaners, Patrick Mahomes mot Tom Brady. Den unga mot den gamla, den som spås kunna gå om Brady och the goat, Brady. Vi kan hålla på hela dagen!

Kansas är tillbaka i sin andra raka Super Bowl och är favoriter till att vinna. Kansas har egentligen bara förlorat en match i år då de vilade alla i sista omgången. Kansas var inför säsongen favoriter till att vinna och mycket p.g.a Patrick Mahomes och deras fantastiska offensiv. Förra året låg de under med 20-10 i fjärde quartern och 3 raka touchdowns och de var Super Bowl vinnare.

Tampa Bay är tillbaka i Super Bowl för första gången sedan 2003 då de vann över Oakland Raiders med 48-21. Tom Brady bytte som alla vet lag inför säsongen för första gången. Vilken succé det har blivit då laget är tillbaka på den finaste scenen igen. Brady som numera är 43 år har gjort en säsong som få kunde förutspå. 40 touchdownpassningar och tre vinster på bortaplan är minst sagt imponerande.

Odds på Super Bowl

Kansas är ett lag som slår varenda lag i ligan när de har en bra dag och det finns inget lag som höjer sig lika mycket i ett slutspel som Kansas gör. Kansas blev det första laget i historien att ligga under alla slutspelsmatcher de spelade med 10 poäng och ändå vinna.
Dessa möttes även under säsongen där Kansas tog en stor ledning i början av matchen för att sedan avfärda en potentiell comeback i slutet av matchen. I den matchen visade Kansas vilken klasskillnad det egentligen är mellan lagen.

Tampa Bay har gjort det fantastiskt bra som jag nämnde tidigare och de förtjänar att vara på den stora scenen. Jag tror däremot att det tar stopp här då Mahomes och Kansas blir för mycket för dem. Hill hade nästan 300 yards när lagen möttes sist och att stoppa Kelce och Hill är nästintill omöjligt. Tampa Bay lär göra det spännande men i slutändan kommer Mahomes och company bli för mycket för de.

Jag tycker att -3.5 är för dåligt spel, jag tycker däremot att Mahomes blir MVP är ett fantastiskt spel då jag tror att Kansas vinner och jag ser inte hur någon annan ska vinna MVP än Mahomes.

Mitt spel blir således: Patrick Mahomes att vinna MVP hos Unibet till 1.95.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Patrick Mahomes MVP
Odds: 1,95
Bolag: Unibet
Spelstopp: 23:30, söndag 7 februari 2021
TV:  tvsex logo
Stream:  Streama Super Bowl

Jämför odds: