Speltips Sverige – Irland 12/4: VM-kval

Martin Efvergren Publicerat: 12 april 2022

Sverige går för gruppsegern då man tar emot Irland i damernas EM-kval i fotboll. Matchen spelas tisdagen den 12 april 2022 med avspark kl 18.30.

Sverige – Irland

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sverige toppar gruppen i damernas EM-kval med god marginal. Efter sex spelade matcher har man tagit full pott och endast släppt in ett mål. Nu tar man emot ett Irland som har greppet om andraplatsen i gruppen men som har två matcher färre spelade. De har på sina fyra spelade matcher tagit sju poäng.

Sverige har en målskillnad på hela 26-1 och starkt bidragande till den statistiken är förstås 15-0-segern mot Georgien i torsdags. Man bör dock inte dra några större växlar av den matchen och vi kan räkna med att Irland kommer bjuda på tuffare motstånd.

Irland gör nu sin första och enda match den här landslagssamlingen men i sin senaste EM-kvalmatch ställdes också de mot Georgien. De vann då på hemmaplan med 11-0.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Stor svensk dominans

Sverige och Irland möts nu för andra gången i det här EM-kvalet. När de senast möttes på Irland i oktober bjöd irländskorna på tufft motstånd men Sverige vann med 1-0. Sverige har därmed ett bastant grepp om den här gruppen där Irland ser ut att vara den främsta utmanaren.

Irland har därutöver besegrat Finland och Georgien samt kryssat mot Slovakien. Om de ska ha någon chans att utmana Sverige om gruppsegern behöver man vinna den här matchen.

Peter Gerhardsson har gjort ett väldigt fint jobb med det svenska laget. Han har varit starkt bidragande till att lyfta Sverige, från att ha varit lite på dekis, till ett av de absolut främsta landslagen i världen.

Sedan den tunga förlusten på straffar mot Kanada i OS-finalen har Sverige fortsatt att rada upp segrar. Man kommer nu till den här matchen med tio raka vinster i ryggen och det mesta talar för att man kommer att förlänga den sviten här.

Sverige är ett bättre lag än Irland på nästan alla positioner och på hemmaplan räknar jag med att svenskorna kommer att dominera matchbilden stort. Irland lär komma att försvara sig lågt och Sverige behöver ha tålamod, men om man kan få in ett relativt tidigt ledningsmål bör det kunna bli en seger med god marginal. Mitt spel blir därför Sverige -2.25 (asian handicap) till 1.85 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige -2.25 (asian handicap)
Odds: 1.85
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30, tisdag 12 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: