Speltips Swansea – Barnsley 22/5: Väntat resultat

Simon Pålsson Publicerat: 22 maj 2021

Swansea City tog kommandot direkt i playoff-semifinalen mot Barnsley och har allting i egna händer inför returen den 22 maj 2021.

Swansea City - Barnsley

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norwich City och Watford har som bekant redan säkrat sina direktplatser till den engelska högstaligan Premier League, men det finns en plats kvar att dela ut och som kommer att avgöras senare i maj månad.

Nästa vecka är det nämligen dags för den klassiska playoff-finalen, som ofta benämns som världens mest värdefulla fotbollsmatch. Detta eftersom det är sådana enorma skillnader på intäkterna i Premier League och Championship.

Som det ser ut nu har Swansea City en god chans att ta sig dit, där man varit flera gånger tidigare, efter att man vunnit borta mot Barnsley med 1-0 i den första semifinalen. Nu ska man bara bogsera in finalavancemanget med en icke-förlust på hemmaplan i returen.

Men redan inför den första matchen flaggade vi för att Swansea City är ett klart bättre fotbollslag och det faktum att man har 16 (!) raka matcher mot Barnsley utan förlust tyder ändå på att det är ganska stor skillnad på lagen.

Dessutom har Swansea City hållit nollan i fyra raka matcher mot Barnsley. Det är lite av en mardrömsmotståndare vi har att göra med här helt enkelt, för Barnsleys del alltså.

Odds i playoff till Premier League

Championship är för många en väldigt ansträngande serie, men nu är det bara den allra sista lilla pusten på säsongen kvar att spela och efter att ha varit nära redan förra året kan vi bara räkna med att Swansea City gärna återvänder till Premier League nu.

Swansea City formerar dock ett lag utan Steven Benda och Jordan Morris, samtidigt som bortalaget har en Ben Williams borta.

Men ser vi laget över alla elva spelare är Swansea City ett bättre fotbollslag och personligen är jag svag för anfallaren André Ayew som kommer in med den rutin som verkligen hjälper Swansea City att vara favoriter här.

1X spelas till 1,50 gånger smeten hos Betsafe. Det här tror jag inte att Swansea City tappar.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1,50
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:30, lördag 22 maj 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: