Speltips, Swansea – Newcastle 15/8: Fortsätter nyförvärven imponera?

Emil Jakobsson Publicerat: 15 augusti 2015

Swansea imponerade stort i premiären och snodde med sig poäng från Stamford Bridge. Under lördagen är det dags för hemmapremiär och skakiga Newcastle kommer på besök. Läge för tre poäng?

Swansea gjorde sin bästa säsong i Premier League nu senast när de slutade åtta. Nu vill de bygga vidare på det och även om ett mål kom via en straff och Chelsea fick spela drygt 40 minuter med en man mindre kan man inte ta något ifrån Swansea. Att få med sig poäng borta mot Chelsea är otroligt starkt. Förra säsongen förlorade Chelsea inte en enda hemmamatch i Premier League och tappade bara poäng i fyra.

Förutom Bafetimbi Gomis som gjorde en väldigt bra match mot Chelsea imponerade även nyförvärvet André Ayew. De två kommer minst sagt sätta press på Newcastles skakiga defensiv.

Swansea får däremot mest troligt klara sig utan Sung-yueng på mittfältet men det är ingenting om man jämför med Newcastles skadeproblem. De kommer sakna Dummett, Riviere, Marveaux, Good och det ser även ut som att Cabella och Anita missar matchen.

Nyförvärvet imponerade

Newcastle fick 2-2 hemma mot starka Southampton i premiären och bland ljusglimtarna fanns nyförvärvet Georginio Wijnaldum som var matchens bästa spelare. Men det finns stora frågetecken runt kaosklubben Newcastle. De avslutade förra säsongen horribelt, med en seger på 14 omgångar innan de sedan säkrade kontraktet genom en seger i sista omgången.

Man ska som vanligt inte lägga för stor vikt på resultat under försäsongen men tre förluster och en oavgjord avslutade de försäsongen med och frågan är om/när nya managern Steve McClaren kan få ordning på Newcastle. Premiären var som sagt godkänd, de hade starka perioder men främst avslutningen på matchen var väldigt svag när de lät Southampton skapa mängder av chanser.

Newcastle har dessutom haft problem mot just Swansea. Fem förluster och en oavgjord på de sex senaste matcherna mellan lagen talar sitt tydliga språk.

Testar två spel till 2,01 samt 3,3

Vårt speltips här blir hemmalaget vinner som betalar oväntat höga 2,01 på grund av Nordicbets kampanj att erbjuda de bästa oddsen under de två första omgångarna av Premier League. En den andra bolag är nere på 1,86 för ettan.

Newcastle har som sagt en ny manager som ska försöka få ihop laget. De har haft en tuff försäsong och även om det stundtals såg bra ut mot Southampton föll de ihop i slutet även om de lyckades få med sig en poäng. Newcastle dras dessutom med väldiga skadeproblem och har haft svårt mot Swansea de senaste säsongerna.

Jag kommer även lägga en liten insats på Swansea vinner och över 2,5 mål som betalar 3,3 hos Bwin vilket kan jämföras med 2,65 hos Comeon.

De fyra senaste matcherna mellan Swansea och Newcastle har gått över 2,5 mål, förra säsongens två matcher snittade hela 4,5 mål per match. Newcastle spelade dessutom över 2,5 mål i fyra av deras sex sista bortamatcher förra säsongen och när båda lagen har formstarka offensiva vapen känns över 2,5 mål väldigt bra.

Speltips:

Speltips: Spel 1: Swansea vinner.   Spel 2: Swansea vinner och över 2,5 mål
Odds: 2,01 samt 3,3(Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (1 000 kr bonus) samt Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Kl 16:00, lördag 15/8
TV:  Sänds tyvärr inte på TV i Sverige. (TV-tablå)
Stream: 

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Swansea 2,01 nordicbet logo
Oavgjort 3,7 nordicbet logo
Newcastle 4,33 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,0 mybet logo
Under 2,5 mål 1,86 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: