Speltips, Tomas Berdych – Luca Vanni 16/1: Dag 1 i Australian Open

Simon Pålsson Publicerat: 15 januari 2017

Den första speldagen från huvudturneringen är här. Australian Open 2017 har alla förutsättningar att bli en fantastisk turnering. Här väntar ett speltips inför matchen mellan Tomas Berdych och Luca Vanni.


Äntligen är det dags för topptennis från Australian Open. Den första dagen i huvudturneringen drar igång natten till måndag svensk tid. Med tanke på att turneringen avgörs långt borta i Australien börjar tävlingsdagarna redan under natten, men fortsätter sedan under dagtid.

Vårt fokus hamnar inledningsvis på matchen mellan Tomas Berdych och italienaren Luca Vanni. Här känns det på förhand som att klasskillnaden är alldeles för stor, något som också ligger till grund för vårt spel.

Det här är – som bekant – den första riktigt tunga turneringen för säsongen. Australian Open är en av fyra Grand Slams, varpå vi kan förvänta oss total mental närvaro från samtliga spelare, inte minst de tyngsta. Tomas Berdych tillhör ju den yttersta världseliten och får gälla som en liten outsider till att gå långt här.

Ett setspel hämtas här

Motståndet i den första omgången är alltså Luca Vanni, som för närvarande ligger rankad som 157 i världen. 31-åringen har under hela sin karriär legat strax över 100 i ranking och nöjt sig med att spela mindre turneringar. Toppnoteringen ligger på 100.

Det är en stor skillnad mot tjecken Tomas Berdych, som så sent som 2015 var rankad fyra i hela världen. Inledningen på den här turneringen bör helt enkelt vara en tämligen lätt resa för en så pass bra spelare. Märk väl att Tomas Berdych dessutom sett rätt stark ut under årets första veckor.

3-0 spelas glatt till 1,62 gånger pengarna här. Det känns högst osannolikt att italienaren kniper ett set här. Titanbet bjussar på det oddset, som ligger flera tiondelar över ett par av konkurrenterna. Klicka här för att ta del av vår unika bonus på 2 000 kronor hos Titanbet!

Speltips:

Speltips:  Tomas Berdych 3-0
Odds:  1,62 (Jämför alla odds)
Bolag:  Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 02:15, måndag 16/1
TV:   eurosport logo (TV-tablå)
Stream:   eurosportplayer logo unibet logo bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: