Speltips Toronto – Cincinnati 27/6: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 26 juni 2021

Det är mycket på spel när bottenlagen i MLS, Toronto FC och FC Cincinnati drabbar samman natten till söndag den 27 juni svensk tid.

Toronto – Cincinnati

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen.

Hemmalaget Toronto FC kommer till den här matchen med fyra raka förluster i ryggen. Totalt har man endast skrapat ihop 5 poäng på 9 matcher och läget i Eastern Conference börjar bli prekärt för ett Toronto med högre ambitioner än att vara ett bottenlag.

När MLS drog igång förra helgen efter ett cirka tre veckor långt uppehåll åkte Toronto på en 3-2-förlust mot topplaget Orlando City efter ett sent avgörande.

I veckan föll man sedan med samma siffror hemma mot Nashville och det trots att man tog ledningen med 2-1 med bara tio minuter kvar av ordinarie tid. En snabb kvittering och ett avgörande mål i den 90:e minuten gjorde att Toronto åkte på sin fjärde raka förlust.

Med en så tung förlust bakom sig och endast två lediga dagar emellan ska man nu försöka ladda om batterierna för ett bottenmöte mot ett FC Cincinnati som är två poäng före i tabellen.

Cincinnati har lika kort vila sedan sin senaste match men man lär ha med sig en klart bättre känsla i och med att man lyckades vinna den matchen med 1-0 borta mot Chicago Fire.

Tom Petterssons Cincinnati som leds av ingen mindre än Jaap Stam har spelat en match mindre än Toronto och totalt har man tagit 7 poäng på 8 matcher. Man inledde säsongen svagt men har nu vunnit två av sina fyra senaste matcher.

På Cincinnatis skadelista finns Bailey och van der Werff medan Toronto lär få klara sig utan Soteldo, Dunn och Achara.

Seriens försvarsmässigt sämsta lag

Torontos form är resultatmässigt väldigt svag men trots det står man som klara favoriter här då en hemmaseger bara ger drygt 1.50 gånger insatsen. Laget har underpresterat sett till truppens kapacitet men det känns långtifrån givet att man kommer vinna den här matchen.

Läget är mindre pressat hos den nuvarande bottenkonkurrenten Cincinnati som är två poäng före med en match mindre spelad. Toronto har fördelen av att spela hemma men Cincinnati lär komma med en god känsla efter segern senast på bortaplan som innebär att man har vunnit sina två senaste bortamatcher.

Chris Armas tog över tränarposten i Toronto så sent som i januari i år och förfogar bland annat över två profilstarka amerikanska spelare i Michael Bradley och Jozy Altidore. Det finns kvalitet i laget men i de senaste matcherna har man haft problem med sitt försvarsspel.

Laget har släppt in 8 mål i de 3 senaste matcherna. De senaste två matcherna har man förlorat med 3-2 och den trenden gör att det finns god anledning att tro att det kan bli en del mål även i den här matchen.

Cincinnati har släppt in 17 mål på 8 matcher så här långt och Toronto har släppt in 18 mål på 9 matcher. I den bemärkelsen är man de två sämsta lagen i hela Eastern Conference.

Detta gör att jag finner god anledning att tro att det kommer göras mål i båda riktningar här. Att båda lagen kommer göra mål spelas därför till 1.65 gånger pengarna hos Casumo.

  Rygga spelet hos casumo – få 100 kr freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1.65
Bolag: Casumo
Spelstopp: 01:00, söndagen den 27 juni 2021
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: