Speltips, Tottenham – Crystal Palace 20/9: Oschysst fördelade odds i derbyt

Spelbloggare Publicerat: 19 september 2015

Londonderby på tapeten! Tottenham mot Crystal Palace – en match där vi anser att värden överskattas rejält på 1×2-marknaden.

Liket Spurs har sprattlat till liv. 0-1-förlusten mot Manchester United i premiären banade vägen för ytterligare tre vinstfria matcher – alla oavgjorda. Helt enkelt; augusti var en hemsk månad för ett Tottenham som alltid är tippat att vara uppe och fajtas om Europabiljetterna.

Därmed passande att det korta uppehållet kom; att kunna ladda om och trixa med detaljerna. Väl tillbaka i spel vann man med 1-0 borta mot totalt sönderslitna Sunderland och nu senast med 3-1 i Europa League-premiären mot azerbajdzjanska Qarabag – där en drös spelare också vilades.

Ser ljusare ut, men Tottenham är alltjämt kvar på den undre tabellhalvan, tolfteplatsen, och spelmässigt har man inte kommit upp i nivå. De två senaste vinsterna har kommit mot, på pappret, klart sämre motstånd och här ställs man åter inför en lite tuffare uppgift. Osäkert hur reaktionen blir på det.

Ljusnat har det också på skadefronten. Flera spelare kommer allt närmare spel; huruvida varken Christian Eriksen, Mousa Dembele och Ryan Mason är redo för 90 minuter återstår dock att se. En kamp mot klockan. Nabil Bentaleb stryker vi helt och hållet.

CP imponerar

Gästerna har också en del osäkra pjäser i truppen. Joel Ward, Marouane Chamakh samt Kwesi Appiah är out medan Connor Wickham står som ett frågetecken.

Öppnat klart bättre än Tottenham, det har Crystal Palace gjort. Trots ett mardrömsschema inledningsvis har nio pinnar trillat in på kontot på fem matcher och man ser verkligen ut att kunna utmana om Europabiljetterna på allvar i år.

Tre vinster – mot Norwich, Aston Villa och Chelsea – och två förluster – mot Arsenal och Manchester City – är ett oerhört bra facit. Ska också nämnas att man höll jämnt strå i förlustmatcherna, exempelvis kom Citys segerbalja när klockan passerat 90 och Arsenal var allt annat än överlägsna.

Som nämnt; är klart mer imponerad av Crystal Palace hittills och i Tottenham finns det dessutom risk för trötta ben för de som spelade torsdagens EL-batalj. Värdens skador är av stor betydelse och det är tveklöst att man överskattas av oddssättarna här.

Crystal Palace +0,5 mål (asian handicap) till 1,95 x polletterna är bara att tacka och bocka för.

Speltips:

Speltips: Crystal Palace +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 14:30, söndag 20/9
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Tottenham 2,05 comeon logo
Oavgjort 3,60 ladbrokes logo
Crystal Palace 4,20 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,95 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: