Speltips, Tsonga – Cilic 8/9: Formtoppad fransman blir svårstoppad

Simon Pålsson Publicerat: 8 september 2015

Det börjar dra ihop sig i New York och nu väntar det ena heta mötet efter det andra. När Jo-Wilfried Tsonga ställs mot Marin Cilic tror vi att den ena spelarens form blir avgörande.

Vi går in i den andra spelveckan från US Open och det börjar onekligen dra ihop sig. Trots att ett par tunga namn ramlat bort under resans gång finns det ett par riktigt härliga tennismatcher att se fram emot under den kommande veckan.

Redan under tisdagen smäller det ordentligt, när fjolårsvinnaren Marin Cilic ställs mot den väldigt formtoppade Jo-Wilfried Tsonga, som bjudit på minst sagt imponerande tennis under hela den första veckan. I senaste matchen vann han överraskande enkelt mot sin landsman Benoit Paire med 3-0, i en match där Jo-Wilfried Tsonga hade total kontroll över handlingarna.

Dessförinnan har han dukat upp 3-0-segrar i komfortabel stil och sett väldigt pigg, alert och koncentrerad ut. Han är inte i New York för att glida runt på Manhattan. Jo-Wilfried Tsonga är där för att gå långt.

Alltid vanskligt med Marin Cilic

Marin Cilic då? Kroaten har som vanligt blandat och gett under den första veckan. Han har gjort sig känd som en spelare som har svårt med koncentrationen i matcher av lägre betydelse eller mot lite enklare motstånd. Det krävs helt enkelt en bra dag och ordentligt motivation för att Marin Cilic ska spela så bra tennis som han bevisligen behärskar.

Men att Marin Cilic trivs i US Open är ingen hemlighet. Turneringssegern förra året talar för sig i det sammanhanget. Därför är det alltid vanskligt att räkna bort Marin Cilic, men känslan är att han kommer få svårt mot en väldigt formtoppad Jo-Wilfried Tsonga. Fransmannen kan, om han fortsätter på den inslagna vägen, blåsa motståndaren av banan med sin hårda forehand och sin energi på banan.

Därför tycker vi att det finns värde i det raka spelet på fransmannen till 1,65 gånger pengarna hos MyBet. Vi tror också att -1,5 set till 2,17 hos Unibet är ett spel med bra värde i. Vi fokuserar dock på det raka spelet, som alltså blir vårt speltips.

US Open är igång! Öppna ett konto för att både streama och betta på turneringen. I samarbete med Spelbloggare.se kan du nu registrera dig och få tillgång både till en bonus på 1 000 kr och streams från US Open. Klicka här och ta del av erbjudandet hos bet365!

Speltips:

Speltips:  Jo-Wilfried Tsonga vinna
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  MyBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 19:30, tisdag 8/9
TV:    eurosport logo(TV-tablå)
Stream:   bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Jo-Wilfried Tsonga  1,65 mybet logo
3-0  4,20 mybet logo
Marin Cilic  2,38 ladbrokes logo
Över 41,5 game  1,87 comeon logo
Under 41,5 game  2,00 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: