Speltips, Turkiet – Holland 6/9: Målpartaj att vänta?

Spelbloggare Publicerat: 5 september 2015

EM är en bra bit borta för både Turkiet och Holland, som drabbar samman i en oviss söndagsbatalj på Torku Arena. Målpartaj?

Två stora besvikelser. Den ena större än den andra. Gruppens tredjeplats står mellan dessa två och man får med största sannolikhet satsa på att bli bästa treor och på den vägen avancera vidare till det europeiska mästerskapet i Frankrike.

Just nu innehas den här tredjeplatsen av Holland, som på förhand var storfavoriter att lösa förstaplatsen, med bleka tio pinnar på sju matcher – resultatraden 3-1-3. Strax där bakom, en pinne mer bestämt, hittas just Turkiet. En måstematch för båda sidorna som måste ha siktena på fullpottaren, inte minst med tanke på det här med att bli bästa trea.

Välmående kan man knappast påstå att någon av sidorna är här; resultaten hittills är stora besvikelser. Nu senast fick Turkiet bara oavgjort (1-1) hemma mot ett halvdant Lettland, där målet som släpptes in kom så sent som i den första stopptidsminuten på andra halvlek. Än värre var det för Holland – man förlorade med 0-1 hemma mot Island.

Bra betalt överspel

Det har bara blivit 17 mål i Turkiets sju spelade matcher; åtta gjorts och nio släppts in. Detta till stor del för att man haft det svårt att komma till klara målchanser mot lågt sittande försvar. Nu väntas det bli en helt annan matchbild med två sidor som har siktet på trean och sannolikt kommer vilja vara spelförande. Tenderar att bli böljande då.

Trots att Holland nu hamnade utanför målprotokollet mot Island, är den främsta kraften i offensiven med spelare som Klaas-Jan Huntelaar, Robben och Depay i spetsen. Defensivt är namnen inte lika starka och nu är dessutom den betydande mittbacken Bruno Martins Indi out efter att ha fått syna det röda kortet mot Island.

Gångbara resultat – 2-1/2-2/1-2? Överspelet på 2,5-målslinan bör vara knapp favorit kontra undern i min bok. Då är det bara att skyffla in polletterna på övern till 2,10x – ett odds som Mybet presenterar.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, söndag 6/9
TV:  eurosporttva logo  (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Turkiet 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,50 betsson logo
Holland 2,25 ladbrokes logo
Över 2,5 mål 2,10 mybet logo
Under 2,5 mål 1,81 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: