Speltips Tyskland – Israel 26/3: Målkalas?

Martin Efvergren Publicerat: 26 mars 2022

Redan VM-klara Tyskland tar emot Israel i en träningslandskamp. Matchen spelas lördagen den 26 mars 2022 med avspark kl 20:45.

Tyskland – Israel

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hansi Flick tog över förbundskaptensposten i Tyskland efter det tunga uttåget i sommarens EM. Det blev en lyckad höst för Flick som kunde leda sitt landslag till sju raka segrar och därmed en ohotad gruppseger i VM-kvalet. Man slutade hela nio poäng före Nordmakedonien efter nio segrar och en förlust.

Under hösten ställdes Tyskland på ordentligt prov i en match och det var hemmamötet mot Rumänien i oktober. Man lyckades ändå vinna den matchen med 2-1. De övriga sex matcherna vann man med god marginal. Bland annat slog man både Nordmakedonien och Island med siffrorna 4-0 på bortaplan.

Flick får nu fortsatta att forma sitt lag inför VM 2022 och närmast väntar alltså Israel på hemmaplan följt av ett rivalmöte mot Nederländerna på bortaplan på tisdag.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Defensiven är Israels svaghet

Israel var länge med och utmanade om en topplacering i sin VM-kvalgrupp, men blev till slut trea efter Danmark och Skottland.

Israelerna var på många sätt en frisk fläkt då man bjöd på fin offensiv fotboll och ett antal underhållande och målrika matcher. Man slog till exempel Österrike med hela 5-2 hemma men föll också med 4-2 i Österrike.

Det svängde med andra ord en hel del om Israel i VM-kvalet. Offensivt höll man stundtals hög klass men defensivt bjöd man på alltför mycket. Nu kommer man till den här landskampen med en färsk förbundskapten i Gadi Brumer som tidigare, bland annat, verkat i Israels ungdomslandslag.

Det är förstås en rejält tuff prövning som Brumer och hans manskap nu ställs inför. Tyskland gäller som stora favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.09 gånger insatsen.

Tyskland lär komma att dominera den här matchen rätt rejält. Samtidigt har Israel inte varit något vidare på att spela defensiv fotboll. Mycket talar för att det kan komma att göras en del mål i den här matchen. Mitt spel blir att det görs över 3.5 mål totalt till 1.87 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3.5 mål
Odds: 1.87
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, lördag 26 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: