Speltips, Udinese – Inter 28/4: Svårt att hitta en vinnare

Spelbloggare Publicerat: 28 april 2015
udinese inter 28/4
Foto: Bildbyrån

Inter verkar ha vaknat till liv och när man besöker Udinese på Stadio Friuli hoppas man kunna rada upp ännu en trea. Lättare sagt än gjort?

Mitten mot… mitten. Inter är placerade nia i tabellen, vilket förvisso är en enorm besvikelse, men man är i en fin period och har alltjämt en liten möjlighet att kamma hem en Europabiljett – då kommer det dock krävas en trea här. Udinese hittas på trettondeplats och är således helt inklistrade i mittensmeten; riskerar inte att trilla ur serien och spelar enbart för enstaka platser uppåt eller neråt.

Mer att spela för Inter med andra ord, eventuellt att de är lite mer motiverade, eller kanske bara pressade, inför uppgiften. Udinese bör dock inte stå handfallna och 1×2-marknaden 3,40-3,40-2,30 tycker jag inte speglar verkligheten helt korrekt.

Det är trots allt två jämna lag vi har på planen. Inter lever ärligt talat mest på sitt namn och är inte i närheten av toppnivå i Italien längre. Udinese är helt okej och har ändå mer att bevisa; en plats på den övre tabellhalvan borde ett lag av deras kaliber kunna lösa. Verkar ändå inte bli så i år.

Kryssar mer än var tredje match

Vägt fram och tillbaka här; var värdet hittas – och jag är fast besluten att det är i det oavgjorda resultatet. Inter är snäppet vassare än Udinese, rent kvalitetsmässigt och även ännu mer när vi väger in formen. De är obesegrade i fyra raka matcher – 2-2-0 – medan Udinese varit lite upp och ner de senaste veckorna, men 2-1-vinsten mot Milan förra veckan påvisar ändå att kurvan pekar åt rätt håll.

Udineses hemmarad är 6-5-5 och Inters bortadito 5-6-5. Nästan helt jämnt stå där. Köper ändå att bortalaget ska vara favoriter och segern mot tabelltrean Roma senast var ett styrkebesked. Men likväl, båda formkurvorna pekar uppåt.

Vad som jämnar ut skillnaden ännu mer på förhand är att Inter har båda viktiga försvarsspelarna Juan Jesus och Andrea Ranocchia avstängda.

Att spela på oavgjorda resultat i Serie A är i regel vettigt och här har jag svårt att hitta en vinnare. 11 av Udineses 32 matcher har slutat oavgjort och 12 av Inters, fler än en tredjedel av matcherna alltså.

Tätt och jämnt? Det är min tanke i alla fall. Krysset spelas till 3,40x hos Unibet med en medelsumma.

Bonus enbart för våra läsare:

Redbet ger sina vanliga kunder €50 bonus på första insättningen. Men våra läsare får hela 1 200 kronor bonus när de öppnar ett konto via denna länk och sedan anger bonuskoden SBLOGG. Missa inte denna unika bonus!

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Udinese 3,40 bwin logo 250 kr
Oavgjort 3,40 unibet logo 1 000 kr
Inter 2,30 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,81 betsafe logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,08 superlenny logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Tisdag 20:45, 28/4
TV:  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson