Speltips, Valencia – Atlético Madrid 6/3: Kortobjekt spelas till 1,80

Spelbloggare Publicerat: 6 mars 2016

Tungviktsfajt vankas i Primera División – Valencia mot Atlético Madrid. Vi väljer sida på en av de utsatta kortlinorna hos Bwin.

Är det här sista chansen för Valencia? Fjolårstrean har inte presterat i närheten som väntat och problemen fortsatte även när Gary Neville hämtades in på tränarposten, men vindarna håller på att vända. Fem av de sex senaste matcherna har vunnits, Europa League och seriespelet inräknat – förra veckan plockades en meriterande trea borta över Málaga.

Atlético Madrid har visat prov på fantastiska kvalitéer under spelåret och att man parkerar på andraplatsen är helt förtjänt. Serieledande Barcelona är dock ett par snäpp för vassa. Görs ett bra jobb även i Europa, där man är klara favoriter att avancera till kvartsfinalen efter att löst 0-0 borta mot PSV i match nummer ett.

Försvarsspelet är oerhört imponerande. Atlético har hållit nollan i 450 raka minuter, eller fem matcher, och vann senast med förkrossande 3-0 hemma över Real Sociedad.

Underspelet ska vara klarare favorit

Hittat ännu ett intressant på kortmarknaden.

Känns som att oddssättarna överdriver risken för kort på Estadio de Mestalla. Linan är utsatt på 7,5 – endast ostskivor inräknade. Klart att pulsen ökar inför fajten i och med att det är två så pass stora klubbar som drabbar samman, men det motiverar knappast linan och framförallt oddsen vi får för underspelet på den.

Undertecknad hade velat sänka linan med 0,5, om jag hade haft den hedervärda titeln som oddssättare.

Atléticos bortamatcher snittar 4,7 ostskivor och Valencias på hemmaplan 4,5. Huvuddomaren Alfonso Àlvarezs åtta senaste dömda matcher har alla klivit under den utsatta linan, till och med när de röda är inräknade.

Under 7,5 gula kort spelas till 1,80x hos Bwin.

Speltips:

Speltips: Under 7,5 gula kort
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, söndag 6/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Valencia 4,33 titanbet logo
Oavgjort 3,45 redbet logo
Atlético Madrid 2,02 redbet logo
Över 2,5 mål 2,50 betstarsknapp logo
Under 2,5 mål 1,57 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: