Speltips Valladolid – Real Betis 5/1: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 4 januari 2022

Det är två topplag i sina respektive serier som möts när Real Valladolid tar emot Real Betis i Copa del Rey. Matchen spelas onsdagen den 5 januari 2022 med avspark kl 20:00.

Valladolid – Real Betis

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Valladolid åkte ur La Liga förra säsongen, men man har tacklat den motgången ganska väl. Efter 22 spelade matcher i Segunda Division har man tagit 40 poäng och ligger därmed på en tredje plats i tabellen för tillfället.

Den erfarne tränaren Pacheta tog över rodret i Real Valladolid i somras och det har sett allt bättre ut under hösten. I ligaspelet har man tre raka segrar bakom sig där man senast i söndags besegrade Leganes hemma med 1-0.

I Copa del Rey slog man ut Segunda-konkurrenten Las Palmas i Copa del Rey efter att man vunnit med 3-1. Nu väntar alltså La Liga-motstånd i form av ett Real Betis som också de ligger på tredje plats i sin serie.

Manuel Pellegrinis manskap har en stark höst bakom sig, men man kommer till den här matchen med två raka förluster. Strax före juluppehållet föll man med 3-2 borta mot Athletic Bilbao och när det nya året inleddes blev det förlust med 2-0 hemma mot Celta Vigo.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två målglada lag

Real Betis kommer från två sämre insatser i La Liga, men totalt sett har man svarat för en väldigt bra säsong så här långt. Man är bra med i kampen om en Champions League-plats och nu gäller det att snabbt hitta åter till vinnarspåret.

Här och nu är det emellertid Copa del Rey som gäller och det är en svår motståndare man ställs mot. Real Betis gäller ändå som favoriter hos spelbolagen då ett spel på bortalaget ger omkring 2.15 gånger insatsen.

När de här båda lagen senast möttes, i maj förra året, slutade det 1-1 i Valladolid. Det första mötet vann Real Betis med 2-0 hemma i Sevilla.

Även om Real Betis är ett topplag i La Liga och Real Valladolid verkar i divisionen under känns utgången av den här matchen ganska oviss. Betis har inte övertygat i sina två senaste matcher och Valladolid är väldigt starka på hemmaplan. Man kommer till det här mötet med sju raka hemmasegrar.

Pachetas manskap lär inte se sig som underlägsna utan lär komma ut framåtlutade i den här matchen. De har gjort 34 mål på 22 ligamatcher och är ett av de målgladare lagen i Segunda Division. Real Betis har med sina 32 mål på 19 matcher gjort näst flest mål i La Liga och är det fjärde mest målglada laget i serien.

Sammantaget gör detta att jag tror på en öppen matchbild och mitt spel blir att båda lagen kommer göra mål till 1.80 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:00, onsdag 5 januari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: