Speltips Vancouver – Houston 21/7: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 18 juli 2021

Vancouver Whitecaps tar emot Houston Dynamo i ett möte där viktiga poäng står på spel i botten av MLS Western Conference. Matchen spelas natten till den 2l juli med avspark kl 04.00 svensk tid.

Vancouver – Houston

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vancouver Whitecaps kommer från en fin insats där man besegrade LA Galaxy med 2-1 för bara tre dagar sedan. Segern innebar att man bröt en svit på hela åtta raka matcher utan vinst.

Efter fem raka förluster har man nu en positiv trend där man kryssat två, förlorat en och vunnit en av sina fyra senaste matcher. De nödvändiga poängen gör att man så sakteliga börjat röra sig uppåt från sin jumboplats i MLS Western Conference.

Vancouver står nu på 12 poäng efter 13 spelade matcher och härnäst väntar ett Houston Dynamo som är tre poäng före med lika många matcher spelade.

Houston Dynamo kommer från ett längre uppehåll då man inte spelat match sedan den 7 juli. Då föll man med 2-0 borta mot topplaget Seattle Sounders. Dessförinnan hade man kryssat i fyra raka matcher och man har därmed en svit på sex matcher utan vinst.

Med nästan två veckors spelledigt kommer Houston med en skadefri trupp medan Vancouver lär få klara sig utan Bruno Gaspar.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Defensiva brister

Vancouver Whitecaps bröt en tung negativ svit på åtta matcher utan förlust senast och går in i det här mötet som favoriter. Ett spel på hemmalaget ger cirka 2.28 gånger insatsen.

Vancouver vände ett 0-1 underläge mot LA Galaxy till en 2-1-seger efter en stark andra halvlek. Ett mycket positivt besked för ett lag som haft det tufft under en längre tid.

Till Vancouvers nackdel hör dock att den matchen spelades så sent som för tre dagar sedan, medan Houston Dynamo kommer utvilade och fräscha till den här matchen. Houston vann också det senaste mötet lagen emellan med 2-1 i slutet av maj det här året.

Förutsättningarna är jämna och det är viktiga poäng som står spel mellan två lag som huserar i botten av tabellen.

Hos Houston Dynamos har den före detta Elfsborgsspelaren Adam Lundqvist tagit en ordinarie tröja och är nu inne på sin tredje säsong i klubben.

Både Houston och Vancouver har sina främsta brister i defensiven och det brukar ofta bli relativt målrikt när de är involverade. Vancouver har en målskillnad på 14-23 och Houston på 16-19 efter 13 spelade matcher.

Det har gjorts över 2.5 mål i Vancouvers 8 senaste matcher och Houston Dynamo har endast gått mållösa från 1 av sina 13 seriematcher så här långt.

Mycket talar således för att det kommer göras en del mål även i den här matchen. Mitt spel blir därför att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.68 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål totalt
Odds: 1.68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 04:00, onsdag 21 juli 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: