Speltips Vannes – PSG 3/1: Coupe de France

Martin Efvergren Publicerat: 3 januari 2022

Vannes från den franska fjärdedivisionen ställs mot tuffast tänkbara motstånd då man gästas av Paris SG i Coupe de France. Matchen spelas måndagen den 3 januari 2022 med avspark kl 21:10.

Vannes – PSG

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vannes OC ligger för närvarande på en mittenplacering i National 2, grupp A. Det är den serie som ligger efter National 1 och Ligue 2 i det franska seriesystemet. Med andra ord är det den fjärde högsta franska divisionen.

Nu inleder alltså lilla Vannes det nya året med att ta emot självaste Paris Saint Germain i Coupe de France. Detta efter att man har slagit ut Ergue-Gaberic och Wasquehal i de två första omgångarna. Matchen mot de sistnämnda var lagets senaste och den spelades den 19:e december. I National 2 har Vannes spelat 13 matcher och tagit 18 poäng, vilket ger en åttonde plats i tabellen.

PSG avslutade 2021 med att spela 1-1 borta mot Lorient i Ligue 1 efter att återigen ha räddat poäng i matchens slutminuter. Den pinnen ger att man står på 46 poäng efter 19 spelade matcher. Därmed toppar man tabellen med 13 poängs marginal.

I den franska cupen har Paris SG spelat en match då man ställdes mot Feignies Aulnoye hemmahörandes i National 3. Man vann då med 3-0 på bortaplan.
PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

PSG vill och kan vinna allt

Mauricio Pochettino formerade ett väldigt starkt lag i mötet mot Feignies Aulnoye i Coupe de France strax innan jul. Nu har man haft juluppehåll sedan den 22:a december och mycket talar nog för att man kommer ställa ett så bra lag som möjligt på banan här. Dock saknar man, bland andra, Leo Messi som testat positivt för covid.

Skador och sjukdomar finns förstås och det har det gjort i ganska stor utsträckning hela den gångna hösten. Det har dock inte stoppat PSG från att, högst troligen, redan ha avgjort Ligue 1.

Pochettino har en delikat uppgift att hålla ihop det här, minst sagt, stjärnspäckade laget. Att hålla alla spelare nöjda är, i princip, en omöjlighet och spelmässigt finns det mer att önska. Det resultatmässiga kan dock ingen klaga på och när allt ska summeras är det vad det hela handlar om.

PSG förväntas vinna allt, åtminstone på fransk mark och man lär formera, så gott som, bästa tänkbara lag här. Klasskillnad är i så fall nästan en underdrift om vi ska jämföra de här båda klubbarna.

Hos spelbolagen är PSG naturligtvis också stora favoriter. Ett rakt spel på bortalaget ger endast omkring 1.03 gånger insatsen.

När Paris SG besegrade National 3-laget Feignies Aulnoye blev slutresultatet ”bara” 3-0. Två av målen gjorde man därtill på straff. Nu ställs man mot ett Vannes som borde vara ett något bättre motstånd. Min bedömning är ändå att PSG har goda möjligheter att vinna den här matchen med en större marginal. Mitt spel blir därför PSG -2.5 (asian handicap) till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG -2.5 (asian)
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:10, måndag 3 januari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: