Speltips, Värnamo – Brommapojkarna 21/9: Skrällpolletter – in!

Spelbloggare Publicerat: 20 september 2015

Värnamo, med fyra vinstfria matcher i följd, står som värd mot ett Brommapojkarna som visat prov på bra form på sistone. Skrällpolletter – in!

Tabelljumbon Brommapojkarna sliter febrilt för att få huvudet upp över vattenytan, i den jämna bottenstriden. Till kvalplatserna har man tre pinnar och till säker mark, fyra. Och på den här platsen precis över strecket, där hittas just Värnamo.

Båda dessa två har dessutom en match mindre spelad än nästan alla konkurrenter i botten. En perfekt möjlighet för Värnamo att få lite andrum, en livsviktig möjlighet för Brommapojkarna att ta ett kliv mot den säkra sidan.

12 matcher dröjde det innan Brommapojkarna kunde kassera sin första trea för året. Och vilka var det mot? Jo, Värnamo. På Grimsta IP skrevs vinstsiffrorna 2-1 efter att Seth Hallberg skyfflat in BP:s båda baljor.

Löjligt stora favoriter

Med andra ord är det med positiva minnen som Brommapojkarna besöker Värnamo. Då mardrömssviten vändes och sedan dess har man faktiskt sett helt okej ut, plockat en del pinnar här och där. Tillräckligt många för att nu ge sig själva chansen att fixa kontraktet i slutspurten av serien.

Var lite ”tillbaka på noll”-känsla över prestationen mot Ljungskile senast dock. Två skitmål släpptes in i första halvlek, boll tappades på farliga ytor och spelarna var ofta fel i sina positioner – 1-2 förlorade man därmed hemma på Grimsta IP.

Men en plump kommer då och då. Innan dess hade man radat upp ett flertal bra prestationer tillika resultat, även på bortaplan. Vinst mot Frej, kryss mot Syrianska och J-Södra. Enda stora plumpen de senaste två månaderna var när man torskade med 1-3 borta mot Ängelholm.

Värnamo har bekymmer för tillfället. Fyra vinstfria matcher i följd har man, varav tre förlorats – detta mot AFC United, Sirius och Ängelholm. Krysset mot Syrianska. Inte alls bra och nu håller man på att involveras i bottenstriden på nytt.

1,78x för Brommapojkarna +0,5 mål (asian handicap) är acceptabelt och synas.

Speltips:

Speltips: Brommapojkarna +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 21/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo tv4sport logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Värnamo 2,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Brommapojkarna 3,55 mybet logo
Över 2,5 mål 1,86 unibet logo
Under 2,5 mål 1,95 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: