Speltips, Verdasco – Thiem 1/7: Ingen vill ge sig i tufft möte

Simon Pålsson Publicerat: 1 juli 2015

Fernando Verdasco mot Dominic Thiem i en match som på förhand har alla förutsättningar att bli tuff. Vi har hittat ett speltips inför matchen.

Både Fernando Verdasco och Dominic Thiem fick kämpa lite mer än planerat i sina respektive inledningsmatcher i årets Wimbledon. För spanjoren Verdascos del blev det inte seger förrän i sista avgörande set mot Martin Klizan, som onekligen bjöd upp till dans.

För Dominic Thiems del däremot blev det 3-1 efter att han vänt ett jobbigt underläge i matchen mot Dudi Sela. Inte nog med att han tappade det första setet, han blev även breakad i inledningen i andra set. Trots det kunde han dock vända och visa att han faktiskt är en klart bättre spelare än Dudi Sela.

Hur som helst är det två spelare som kommer till matchen mot varandra i andra omgången med något möra ben, även fall det här är spelare som klarar av den typen av belastning utan problem. Klart är åtminstone att spelarna imponerat stundtals, men samtidigt visat prov på ett spel som ännu inte är nära vad som kan kallas toppform.

Två bra spelare som vägrar förlora

Vad vi kan räkna med att vi kommer att få njuta av tennismatch mellan två duktiga spelare som inte gärna förlorar. Dessutom är det bevisligen två spelare som både kan vinna och förlora set på löpande band.

Spanjoren gäller som den klara favoriten i matchen, åtminstone enligt spelbolagen. Vi är inte särskilt säkra på att så blir fallet och om så skulle bli är vi helt övertygade om att det kommer att krävas en rejäl fight för att nå till den tredje omgången.

Det öppnar å sin sida upp för en tät, lång och tuff match som varar länge. Därför riktar vi blickarna mot överspelsmarknaden där över 39,5 game spelas till 1,87 hos ComeOn. Det må vara en lina som halkat upp något enstaka snäpp för mycket, men då vi är övertygade om att matchen blir minst fyra set lång hoppas vi på att spelet ska sitta utan problem.

Nu börjar Wimbledon. Då bör du registrera dig hos ComeOn! Nu när Wimbledon drar igång är det lämpligt att registrera dig hos ett spelbolag som satsar på tennis. Klicka här och få en bonus på hela 3 000 kr hos tennisstarka ComeOn!

Speltips:

Speltips:  Över 39,5 game i matchen
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 16:00, onsdag 1/7
TV / Stream:    cmoretennis logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Fernando Verdasco  1,50 williamhill logo
3-0  3,60 comeon logo
Dominic Thiem  2,67 unibet logo
Över 39,5 game  1,87 comeon logo
Under 39,5 game  1,90 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: