Speltips, Vesely – Almagro 4/8: ATP Kitzbühel drar igång under måndagen

Simon Pålsson Publicerat: 3 augusti 2015

Ännu en 250-turnering på ATP-touren och nu handlar det om österrikiska ATP Kitzbühel. I första omgången får vi möjligheten att njuta av Jiri Vesely mot Nicolas Almagro.

Tennissäsongen går vidare och nu är det dags för grusturneringen i Österrike. ATP Kitzbühel är namnet och startfältet till turneringen är inte fy skam. Dominic Thiem, Philipp Kohlschreiber, Fabio Fognini och Andreas Seppi är bara några av många sevärda spelare som tar sig till Österrike för att spela i turneringen.

Två andra namn som finns med i startfältet är tjecken Jiri Vesely och spanjoren Nicolas Almagro, två spelare som även de håller bra nivå. Tråkigt nog för båda spelarna stöter man på varandra redan i första omgången, vilket får ses som en tuff lottning i en turneringen av den här digniteten

Med tanke på att det är två duktiga spelare, där tjecken är den som snarare har framtiden för sig, har vi en stark känsla av att vi står inför en tuff match där vinnande spelare kommer att behöva kämpa för att ta sig till den andra omgången.

Hårt slående mot grusspecialist

Precis som många andra spanjoren är Nicolas Almagro som allra mest hemma på grus. Det är på det underlaget han spelar den mesta av sin tennis och det är också där han brukar skörda någorlunda framgångar. Den 29-åriga spanjoren har förmodligen många år av tennis kvar i sin kropp, men har haft en del skadebekymmer de sista säsongerna, något som gjort att han halkat ner på rankingen.

Det är hur som helst fortfarande en stark tennisspelare med en hög högstanivå, vilket hans toppnotering på rankingen (9) bevisar. På grus är han hur som helst närmare gamla stora dagar än vad han är på andra underlag.

Motståndaren då? Den 22-åriga tjecken Jiri Vesely befinner sig mitt i sitt livs bästa säsong och egentligen ingenting pekar mot någonting annat än att tjecken har en lysande framtid. Fortsätter utvecklingen så här kommer han att stationer sig på topp 20 inom några år och därifrån ha alla möjligheter att ta nästa steg. Det är en väldigt lång, serve- och slagstark tennisspelare som dock har en del att utveckla i sin bredd. Det faktum att han är svårbruten och tung att möta gör ofta att han kan bjuda upp till dans mot spelare som ses som favoriter när de möter honom.

Det är också det som ligger till grund för vårt speltips till den här matchen. Det här är två bra tennisspelare som båda kommer gå inför kamp. Därför tror vi på en lång match och spelar där över 22 game i matchen till 1,87 gånger pengarna hos ComeOn. Det är ett spel som kan sitta vid två långa set, men som definitivt sitter vid en tresetare.

Passa på att plocka hem marknadens högsta bonus! Nu kan du registrera dig hos ComeOn via Spelbloggare och få 3 000 kr i bonus och en hängmatta på köpet. Registrera dig nu och gå in på vårt speltips till hela 1,87 gånger pengarna. Klicka här för att hämta hem bonusen!

Speltips:

Speltips:  Över 22 game i matchen
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 12:00, tisdag 4/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   bet365tv logo Regler och villkor gäller.unibettv logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Jiri Vesely  2,25 williamhill logo
0-2  2,70 unibet logo
Nicolas Almagro  1,68 unibet logo
Över 22 game  1,87 comeon logo
Under 22 game  1,85 comeon logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: