Speltips, Villarreal – Atlético 29/4: Skadehelvetet fortsätter

Emil Jakobsson Publicerat: 29 april 2015
Villarreal - Atlético Madrid speltips 29 april 2015
Foto: Bildbyrå

Villarreal har inte vunnit på snart två månader och deras tidigare så säkra Europaplats ser ut att glida dem mellan fingrarna. Lyckas de bryta trenden hemma mot Atlético Madrid som jagar en Champions League-plats eller ställer deras skadehelvete till det för dem igen?

Det är nästan tragiskt att se hur Villarreal har fallit ihop som ett korthus. Delvis på grund av en otroligt lång skadelista har de nu fyra förluster, fem oavgjorda och inte enda seger sedan den 8 mars. Över deras tolv senaste matcher har de faktiskt bara vunnit en ynka match.

Men skadelistan är som sagt lång. Mot Atlético Madrid kommer de sakna Bruno, Marín, Musacchio, Giovani dos Santos, Cheryshev och Jonathan dos Santos på grund av skador och avstängningar. Dessutom väntas Dorado, Vietto och Uche missa matchen på grund av sina skador. Ingen liten lista inte. Bland annat saknar dem sina två bästa målskyttar och deras offensiv har minst sagt gått i baklås.

På deras åtta senaste matcher har de bara gjort två mål, ett nästan pinsamt facit för ett lag som bara för några veckor sedan siktade mot en Champions League-plats.

Spelar med en tyngre insats

Gästande Atlético åkte ut ur Champions League efter en dramatisk kvartsfinal mot Real Madrid där de spelade 0-0 på hemmaplan och sedan föll med 1-0 på bortaplan. Men hemma i Primera División har de fem segrar på de sex senaste omgångarna och de har bara förlorat en av de 15 senaste ligamatcherna.

Siqueira är tveksam till spel men annars kommer Atlético med en full trupp och räkna med att de kommer göra livet svårt för skadedrabbade Villarreal med sin höga press. Atlético har hållit nollan i fyra av deras sex senaste bortamatcher och med tanke på Villarreals skador och problem med målskyttet tror vi inte att hemmalaget lyckas göra mål.

Unibet ställer ut hela 3,4 gånger pengarna på Atlético vinner och håller nollan och det är minst sagt för bra för att inte syna. Vi ser egentligen värde i den raka tvåan till 2,3 också men när vi får 3,4 på att Atlético vinner och håller nollan är det ett bättre spel enligt oss.

Vi är fullt medvetna om att Atléticos styrka är hemmaplan men trots det har de hållit nollan i 10 av 25 bortamatcher den här säsongen och Villarreal är minst sagt ett lag ur fas just nu och till 3,4 spelar vi med en tyngre insats utan att blinka.

Hämta 1 000 kronor bonus här!

Testa Mybet idag och få 1 000 kronor bonus samtidigt som ni kan ta del av deras höga odds.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Villarreal 3,6 nordicbet logo 1 000 kr
Oavgjort 3,35 betsafe logo 1 000 kr
Atlético Madrid 2,3 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,7 mybet logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,25 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid vinner och håller nollan
Odds: 3,4  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Onsdag 29/4 kl 22:00
TV:  cmoresport logobet365tv logo Regler och villkor gäller.tv4sport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo / Emil Jakobsson