Speltips, Villarreal – Espanyol 28/8: Har Soldado hittat formen?

Spelbloggare Publicerat: 27 augusti 2015

Villarreal kryssade Primera División-premiären och en viss Roberto Soldado hamnade i strålkastarljuset direkt. Kan anfallaren skyffla in ännu en balja nu, mot Espanyol?

Det var oerhört nära att Villarreal lyckades kassera in en trea i premiären borta mot Real Betis, men man efter att ha fallit lite väl djupt kom 1-1-målet i slutminuterna, vilket också blev det sista. Trots allt – ett helt okej resultat och visst fanns det positiva tendenser i spelet som lovar mycket inför fortsättningen.

Här är känslan – toppen mot mitten. Villarreal ska förstås inte kunna utmana den absoluta toppen, Barcelona och Atlético Madrid, men borde ha en god möjlighet att roffa åt sig en Europabiljett – en till Europa League har plockats inför detta år. Espanyol är på deras höjd mediokra, men är alltför bra för att dras in i bottenfajten.

Bra började det dock, för Espanyol. 1-0 skrevs vinstsiffrorna hemma mot Getafe i premiären. Blev en matchbild där det främst handlade om försvarsspelet; målet kom så tidigt som i den tredje minuten och sedan var det, nästan rakt igenom, Getafe som styrde och ställde. Alltjämt en mycket stark fullpottare.

På frånvarolistorna hittar vi Villarreals Bruno, Mateo Musacchio samt Sergio Asenjo och på Espanyols: Enzo Roco och Mickaël Ciani. En del starka namn, men två närmast starkast möjliga startelvor ska kunna ställas ut.

Målar först – igen?

Här är det, som nämnt, fokus på – Roberto Soldado. Anfallaren lämnade Tottenham och Premier League efter tre misslyckade år inför säsongen och återvänt till Spanien, nu i form av Villarrealspelare.

Innan flytten till Tottenham spelade Soldado i Valencia, där han var en målspruta utan dess like. 59 mål blev det på 101 seriematcher. Kvalitén finns uppenbarligen – och det verkar som att formen är återfunnen. I premiären var det Soldado som smällde in Villarreals enda mål – redan efter 31 minuter, vilket också var matchens första.

Osäkert huruvida anfallaren håller för 90 minuter – han fick lämna planen efter 67 minuter senast – och därför känns inte det enkla målskyttespelet speciellt lockande. Istället skickar vi in polletterna på att han blir matchens första målskytt till 5,50 hos Bet365.

Har helt enkelt en stark känsla över att det här blir Roberto Soldados år och att målformen är konserverad…

Speltips:

Speltips: Första målskytt: Roberto Soldado
Odds: 5,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 28/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Villarreal 1,55 mybet logo
Oavgjort 4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Espanyol 7,00 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,16 unibet logo
Under 2,5 mål 1,73 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: