Speltips, Villarreal – Espanyol 9/4: Jämnare än oddssättarna antyder

Spelbloggare Publicerat: 9 april 2015
Villarreal speltips
Foto: Bildbyrå

Fokus spanska Primera División och matchen mellan Villarreal, som slåss för att hålla kvar sin Europabiljett, och mittenlaget Espanyol. Känns inte som någon höjdartillställning på förhand, men värde tycker vi oss ha hittat.

Villarreal kämpar i motvind och har inte vunnit på fem matcher i följd; tre förluster och två oavgjorda är resultaten i dessa. Nu senast klarade man att spela 0-0 i bortaderbyt Valencia, men det med en rejäl dos tur. Valencia hade flera möjligheter att måla, inte minst i slutminuterna och Villarreal skapade inte mycket alls. En halvdant utfört derby, får vi ändå sammanfatta det som.

Här har Villarreal chansen att skjuta ifrån jagande Málaga, som vill beröva dem på Europabiljetten, och öka avståndet lagen emellan till åtta pinnar och då är racet i praktiken över. Men hur stor chans ska de ha ett vinna? Stor, men klart mindre än vad oddssättarna antyder. 1,55x för den raka ettan är ett stort skämt. Då förstår ni var värdet lutar över.

Värden saknar Denis Cheryshev och Bruno Soriano, som är skadade sedan en tid tillbaka. Oklara rapporter runt Moi Gómez dock.

Kryssat tre raka

Katalanerna har Salva Sevilla samt Juan Fuentes avstängda – två tuffa avbräck, men i övrigt finns alla spelare tillgängliga. Tycker inte att situationen ska minska Espanyols chanser alltför mycket till poäng på El Madrigal. Finns helt okej ersättare som kan göra jobbet.

Precis som Villarreal, är Espanyol utan vinst i fem raka matcher och formen är katastrofal. Tränaren Sergio måste hitta nya nycklar för laget att komma till heta situationer i offensivt straffområde och skärpa effektiviteten.

Men trots allt, de tre senaste matcherna har alla slutat oavgjort och en av dessa var mot tabelltrean Atlético Madrid. Man håller ihop försvarslinjen och räkna med att Espanyol kommer få problem med att hitta nätet.

Espanyol är på död mark och har bara enskilda platser att spela för i slutspurten av serien, men vill ändå hitta upp till den övre tabellhalvan och den uppgiften tas på största allvar. Villarreal är relativt trygga på sin sjätteplats, i alla fall för tillfället och har ”råd” att spela oavgjort. Skulle inte förvåna överhuvudtaget om de bara löser en pinne här.

Det oavgjorda resultatet synas med glädje till 4,20x hos Titanbet. Saknar ni konto hos Titanbet får nya kunder 1 000 kronor bonus här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Villarreal 1,55 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 4,20 titanbet logo 1 000 kr
Espanyol 7,50 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 1,83 250 kr
Över 2,5 mål 2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 4,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Torsdag 22:00, 9/4
TV:  cmoresport logo unibet logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson