Speltips, Villarreal – Getafe 21/1: Fem raka hemmanollor

Spelbloggare Publicerat: 21 januari 2015
villarreal getafe 21/1
Foto: Bildbyråvillarr

Det är en mängd cupmatcher på schemat runtom i fotbollseuropa på onsdagen. Här plockar vi ett spelobjekt från Copa del Rey och matchen mellan Villarreal och Getafe.

Getafe jobbar i motvind och är högst inblandade i Primera Divisións bottenstrid. Ner till det röda området skiljer det endast en pinne och då är främsta fokuset självklart på att hålla huvudet över vattenytan. En succé i cupen vore bara en bonus.

Från åttondelsfinalen gick huvudstadslaget vidare med sammanlagt 2-1 mot Almeria. Ingen av matcherna var speciellt välspelad, men på hemmaplan lyckades Getafe neutralisera motståndarna väl och den starka defensiva insatsen hoppas de kunna bygga vidare på här i kvarten.

Bortsett från de matcherna så har det blivit tre förluster av tre möjliga för laget under januari månad, nu senast mot Real Madrid.

Förstemålvakten Guaita och mittfältarna Lafita samt Lacen saknas på grund av olika anledningar. Tre tuffa avbräck.

Vinner och håller nollan

Villarreal presterar i såväl cupen som serien. De har hela 15 matcher i följd utan förlust och det är en trend som knappast lär ta slut mot ett mediokert Getafe. Som det ser ut nu, verkar de plocka åtminstone en plats till Europa League, som de även gick till i fjol. Där är siktet inställt och trots att det bara är fyra pinnar ner till död mark, borde inte sjätteplatsen vara hotad underifrån, då de som flåsar i nacken, enligt undertecknad, är flera snäpp sämre.

Ingenting nytt har kommit upp på skadefronten för ”Den gula ubåten”. Mer eller mindre hela truppen är intakt. Båda lagen kommer ställa en del ordinarie spelare åt sidan, men det ska inte vara en nackdel för Villarreal som jag anser ha både en vassare och bredare trupp.

På El Madrigal har Villarreal både vunnit och hållit nollan i fem raka matcher. Getafe har inte heller visat att de har mycket att bjuda på offensivt mot bättre motstånd under säsongen, speciellt inte på bortaplan.

Så, vad säger vi? 1/2-0? Villarreal att vinna och hålla nollan spelas till 2,0 gånger pengarna på Bwin.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Villarreal 1,36 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 5,25 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Getafe 10,50 betsafe logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,87 betsafe logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Villarreal vinner och håller nollan
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: Onsdag 20:00, 21/1
TV:  tvfyrasport logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson