Speltips: Vimmerby IF – Motala AIF 30/6

Emil Jakobsson Publicerat: 30 juni 2013

Iförrgår satt vårat spel då Degerfors hemmaslog Assyriska med 2-1 till 2.40 gånger pengarna. Igår lördag satt vårat spel också och då var det GAIS som vann borta mot Jönköping med 0-1 till fina 3.00 gånger pengarna.

Idag har jag hittat ett tips då Vimmerby möter Motala på hemmaplan.

Vimmerby ligger på sjätteplats i Division 2 Södra Svealand och har varit väldigt svaga på senaste tiden. Tre förluster i rad och två utav de mot Värmdö då man förlorade med 0-2 på hemmaplan och 4-1 på bortaplan. Nu möter man ett Motala som leder serien och har gjort det oerhört bra i år. Jag tror man får det svårt idag.

Motala har radat upp segrar och har gjort det väldigt bra. Man leder serien med 25 poäng på tio spelade matcher. Jämnfört med förra året så har man satsat väldigt hårt på att få truppen bättre och det har gett utdelning. 27 gjorda mål och nio insläppta på 10 matcher får vara en okej facit. Det ger alltså ett snitt på 2.7 gjorda mål per match och det är väldigt bra.

På bortaplan har man vunnit 4 av 5 senaste matcherna, senast 1-4 borta mot Smedby. Ett väldigt stabilt lag som lär ta tre poäng imorgon.

Jag tror Motala tar tre poäng och spelar det väldigt hårt!! 1-3?

Spel: 2
Odds: 1.80
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1000 kronor)
Avspark: 17.00
Gästtips från Adrian Clintholt, Adriansspeltips.blogg.se