Speltips, Ward – Vesely 2/7: Nu måste det vara stopp för hemmahoppet

Simon Pålsson Publicerat: 1 juli 2015

Det blev en tung seger i första omgången mot Luca Vanni, men när James Ward nu springer in i Jiri Veseley tror vi att hemmahoppets tur är slut.

Wimbledon rullar vidare och vi går snart in i den fjärde dagen av fantastisk tennis i absoluta världsklass. De första dagarna av årets Wimbledon har bjudit på flera heta tillställningar och Spelbloggare har givetvis varit med från början med flera heta speltips.

Nu är det dags igen och den här gången dyker vi återigen rakt in i en match där James Ward är ena halvan. Den här gången är det Jiri Vesely som står för motståndet och nu är vi tämligen övertygade om att det är stopp för hemmahoppet. Jiri Vesely är nämligen en betydligt hetare tennisspelare, som dessutom gjorde en stabil inledningsmatch mot Paolo Lorenzi.

21-åringen Vesely är en fin servare och en stor tennistalang, till skillnad från James Ward som visserligen är en duktig tennisspelare men som huvudsakligen hör hemma på Challenger-touren. När det blir grässäsong och en rad brittiska turneringar blommar han ofta upp och syns på ATP-touren, men i ärlighetens namn har han inte mycket att hämta där i längden.

Spelbolagen överskattar hemmahoppet

Inför matchen gäller Jiri Vesely som den klara favoriten, både hos oss och hos spelbolagen. Men faktum är att han i vår bok är en betydligt större favorit än vad spelbolagen verkar tycka.

För närvarande ger det raka spelet på Jiri Vesely som bäst 1,50 och det är ett spel som helt klart har fint värde och som kan fungera som bra virke i en dubbel för den som hellre spelar på det sättet.

För vårt speltips tänker vi dock försöka få upp oddset något och därför riktar vi blickarna åt handikappmarknaden, där vi den här gången tänker fokusera på set. Jiri Vesely -1,5 set till 1,92 hos Betsson är spel som vi verkligen tror på. Det betyder att Jiri Vesely kan vinna med 3-0 eller 3-1 för att vårt spel ska sitta.

Nu börjar Wimbledon. Då bör du registrera dig hos ComeOn! Nu när Wimbledon drar igång är det lämpligt att registrera dig hos ett spelbolag som satsar på tennis. Klicka här och få en bonus på hela 3 000 kr hos tennisstarka ComeOn!

Speltips:

Speltips:  Jiri Veseley -1,5 set
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 12:30, torsdag 2/7
TV / Stream:    cmoretennis logo

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
James Ward  2,80 unibet logo
0-3  3,45 comeon logo
Jiri Vesely  1,50 ladbrokes logo
Över 39,5 game  1,95 comeon logo
Under 39,5 game  1,83 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: