Speltips, Watford – Crystal Palace 27/9: Orättvist fördelade odds

Spelbloggare Publicerat: 27 september 2015

Watford är ”back on track” och tar emot tokintressanta Crystal Palace på Vicarage Road under söndagseftermiddagen. Ska vara heljämnt – och då utnyttjar vi att oddssättarna är oense oss.

Utan att förblindas av resultaten; Watford spelar faktiskt en mycket underhållande fotboll och bjuder upp till kamp på ett sätt som de flesta nykomlingar inte brukar våga i Premier League. Tre kryss följdes upp av en torsk och nu har man vunnit två i följd – mot Swansea och Newcastle.

Rejält imponerande faktiskt. Fortsätter man på samma vis är det inget snack om saken; kontraktet kommer förlängas. Men ja, det är ju lite av ett fenomen att nykomlingar sprattlar till i början av säsongerna, för att sedan falla ihop till – ”normal” nivå.

Mardrömsschema har närmast fått en ny innebörd efter Crystal Palaces matchande i de inledande seriematcherna. På sex stycken har man redan mött Arsenal, Chelsea, Manchester City och Tottenham, som alla väntas fajtas uppe i toppen. Borta mot de blåa från London, mästarna, vann man faktiskt och de två matcherna mot lite sämre motstånd – Aston Villa och Norwich – kan bockas av som vinster de med.

Precis som Watford, står Crystal Palace med det på nio pinnar – makalöst bra sett till spelschemat man haft. Visar på att det finns kraft att kunna utmana en bit upp på den övre tabellhalvan.

Passande matchbild väntar CP

Watfords prestationer i all ära, men den bättre parten här är, utan tvekan, Crystal Palace – man har helt enkelt lite starkare ammunition och fler verktyg i lådan; kan hantera fler olika typer av matchbilder.

En av de största krafterna i Crystal Palace är omställningsspelet och Watford bör kunna såras djupt vid bolltapp – för den större delen bollinnehavet vill man helst ha. Tror det passar bortalaget utmärkt att kunna backa bakåt och invänta möjligheterna att ställa om. Värden har radat upp två raka vinster och det är ”på tiden” att en torsk ska pryda formraden.

Skönt för Crystal Palace att åter få smaka på segersötman efter 4-1-krossen mot Charlton Athletic i cupen senast – dessförinnan hade man två 0-1-torskar mot Manchester City respektive Tottenham. Lite småbekymmer med skador, men det finns en fin bredd.

Skulle kunna köpa att Watford, i egenskap av hemmalag, ska vara knappa favoriter – men jag tycker att det är tveklöst att man blivit lite för stora sådana. Crystal Palace draw no bet blippas i Unibetkassan till 2,23x.

Speltips:

Speltips: Crystal Palace draw no bet
Odds: 2,23 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 27/9
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Watford 2,50 ladbrokes logo
Oavgjort 3,37 unibet logo
Crystal Palace 3,15 unibet logo
Över 2,5 mål 2,15 mybet logo
Under 2,5 mål 1,74 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: