Speltips WBA – Sheffield United 11/8: Ligacupen

Martin Efvergren Publicerat: 11 augusti 2022

West Bromwich Albion gästas av Sheffield United i den första omgången av Ligacupen. Matchen spelas torsdagen den 11 augusti 2022 med avspark kl 21:00.

WBA – Sheffield United

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Bromwich Albion slutade på en tionde plats i Championship förra säsongen. Klubben har dock högre ambitioner än så och den här säsongen är siktet inställt på att bli ett topplag.

Steve Bruce tog över som manager för WBA i februari, men det blev inget direkt märkbart lyft. Den här säsongen har man inlett med två matcher mot topptippat motstånd och båda har slutat 1-1.

I premiären ställdes man då mot Middlesbrough på bortaplan och i måndags tog man emot Watford. Tre dagar senare väntar nu alltså en ny förmodat tuff batalj då man tar emot Sheffield United i Ligacupen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Sheffield United har precis som West Bromwich för ambition att utmana om en topplacering i Championship. Förra säsongen slutade man på femte plats och föll då i playoff mot Nottingham Forest.

En stor anledning till att man lyckades ta sig dit var manager Paul Heckingbottom som tog över laget sent förra hösten. Sedan hans tillträde lyfte sig Sheffield United rejält och det var inte långt ifrån att det hade kunnat räcka till avancemang till Premier League.

Den här säsongen har man inlett med en förlust och en seger. I premiären föll man med 1-0 borta mot Watford och i lördags kunde man vinna med 2-0 hemma mot Millwall.

När WBA och Sheffield United möttes förra säsongen slutade det med hemmasegrar båda gångerna. För ungefär ett år sedan vann Albion hemma med 4-0 och Sheffield United vann mötet i februari med 2-0.

West Bromwich gäller nu som knappa favoriter inför den här matchen. Sheffield United var dock det bättre laget förra säsongen och jag räknar med att det här kommer att bli en jämn batalj.

Det har gjorts under 2.5 mål i båda lagens båda ligamatcher så här långt och det är ingen vågad gissning att även den här matchen kommer att bli tillknäppt. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.72 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.72
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, torsdag 11 augusti 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: