Speltips, West Bromwich – Everton 28/9: Oddsen omöjliga att blunda för

Spelbloggare Publicerat: 28 september 2015

Försvarsstarka West Bromwich möter skadedrabbade Everton på The Hawthorns under måndagskvällen. Mycket talar för ett visst tecken på 1×2-marknaden, vilket också får en pollett tillsammans med ett sidospel. 

Omgång nummer sju ska spikas ihop och det är dessa två som får äran att göra det.

Okej starter på spelåret för båda. Everton hoppas kunna vara med striden om Europabiljetterna och en trea här skulle innebära att de på allvar hakar på den – det skulle se till att man tar över femteplatsen från Tottenham. Nio pinnar på sex matcher är annars inte något superfacit, men spelschemat varit tufft – bland annat har matcher mot Southampton, Manchester City, Tottenham och Chelsea redan avverkats med blandade resultat.

Handlar istället om överlevnad för West Bromwich. Det borde man förvisso att fixa utan stora problem, men i övrigt finns det ingenting att sikta på – kvalitetsavståndet upp till toppen är alltför stort. En plats på den övre tabellhalvan skulle vara en storsuccé. Resultatraden 2-2-2 är hur som helst ett facit att vara nöjda över – speciellt med tanke på vilka förlusterna kommit mot: Manchester City och Chelsea.

0-0 ett återkommande resultat

Är inne på att det här kan bli extremt jämnt och tajt, vilket med stor sannolikhet också kan visas på resultattavlan efter att domaren blåst av efter 90 minuter. Det handlar förstås om det klassiska – krysset.

Bortsett från i cupmatchen mot Norwich nu senast, vilken förlorades med 0-3, så har Tony Pulis från sin tränarpost skapat ordning och reda i WBA:s försvarsspel; man är extremt svåra att få hål på och hållit nollan i fyra av sex matcher. Framåt, däremot? Där är närmast hoten minimala. Everton bör ha bra koll.

Alltjämt en drös spelare borta för Everton. De har kunnat prestera även utan dem, men standarden på startelvan som skickas ut blir ändå märkbart sämre. På bortaplan har man också spelat klart mer bakåtlutat kontra hemma; efter premiärvinsten med 3-0 mot Southampton har två 0-0-matcher radats upp – mot Tottenham och Swansea.

Känslan är att det här kan bli chans- och målsnålt. Båda sidorna har hittills två oavgjorda i serien, alla fyra också slutat 0-0. Två av de fyra senaste inbördesmötena har också slutat mållösa.

Krysset investeras i till 3,35x hos Unibet och det är även omöjligt att blunda för 9,35x för att det ska bli mållöst. Bäst odds finner ni under – första laget att göra mål: inget. Betsson som plitar ut de siffrorna.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Första laget att göra mål: inget
Odds: 3,35 / 9,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 28/9
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
West Bromwich 3,12 unibet logo
Oavgjort 3,32 unibet logo
Everton 2,50 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,30 expekt logo
Under 2,5 mål 1,70 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: