Speltips, West Ham – Crystal Palace 28/2: Anfallsbekymmer för CP inför derbyt

Spelbloggare Publicerat: 26 februari 2015

west ham crystal p 28/2Utan vinst på en hel månad kliver West Ham in som favoriter i Londonderbyt mot Crystal Palace med anfallsbekymmer och vi har hittat en vinnare.

Observera att avsparken är redan 13:45 under lördagen.

Behovet av poäng är inte akut, men Crystal Palace ska inte slappna av helt. Det är tätt mellan botten upp till mitten av tabellen och ner till relegationszonen skiljer bara sju pinnar och som vi vet kan det svänga fort i Premier League. Sett till kvalitén i truppen bör de ändå hålla ett visst avstånd ner till bottenträsket och att situationen löses är jag övertygad om.

Man kommer från två uddamålshemmaförluster mot Liverpool och Arsenal. Mot det sistnämnda motståndet gjordes en riktigt bra andra halvlek – men det räckte till gjorde det inte. Närmare än Glenn Murrays reduceringsstrut i den 94:e minuten och stolpträff 30 sekunder senare kom man inte.

På anfallsfronten saknar CP med största sannolikhet båda de ordinarie spelarna längst fram i banan, Frazier Campbell och Marouane Chamakh. Illa tajmat har båda två fått känningar i baksida lår. Chamakh är inte helt borträknad, men de senaste rapporterna tyder på att det inte blir något spel för marockanen.

Vann med 3-1 på Selhurst Park

West Ham saknar avstängde Morgan Amalfitano, men laget har god uppbackning på den positionen och den nämnde spelaren är inte ens självklar ordinarie. Inget större bekymmer och hemmalaget kommer till spel med en stark trupp.

Lite mer än en månad och fem matcher sedan den senaste segern, ja, West Ham suktar sannerligen efter en trea. Tre kryss och två förluster är facit under denna period. Spelschemat har dock varit tufft, mycket tufft. Fyra av lagen är topp sju-placerade och det är inte främst mot den typen av motstånd vinsterna ska komma mot.

På Boleyn Ground är man erkänt starka och resultatraden 7-3-3 är imponerande för en tabellåtta. Bara Chelsea, United, City och Arsenal – topp fyra-lagen – har bättre poängsnitt i hemmakolumnen.

Crystal Palace har viss fördel i inbördesstatistiken, men ”The Hammers” är bättre än på år och vann säsongens bortamötet med 3-1.

Nu, tillbaka i favoritrollen – hemma mot ett decimerat Crystal Palace utan sina spetsspelare ska vinstmöjligheten vara lite större än vad oddset 2,20x antyder. Risk för oddsdropp, så jag rekommenderar att kliva in snarast.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
West Ham 2,20 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,50 ladbrokes logo 1 000 kr
Crystal Palace 3,90 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,77 redbet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,11 nordicbet logo 1 000 + 500 kr

 

Speltips:

Speltips: West Ham att vinna
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Lördag 13:45, 28/2
TV:  viasatfotboll logo viaplay logo (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.
Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Skrivet av: Emil Jakobsson