Speltips, West Ham – Hull 18/1: Blir det en efterlängtad seger för kryssmaskinen?

Emil Jakobsson Publicerat: 17 januari 2015

West Ham - Hull 18 januari 2015
West Ham har kört fast i kryssträsket. Fyra raka matcher har slutat 1-1 efter 90 minuters spel. Spelbolagen tror den trenden bryts och att de vinner när de under söndagen tar emot Hull. 

West Ham har riktigt bra häng på en Europaplats men alla kryss tynger ner dem. Senast de vann under ordinarie matchtid var den 20 december, sedan dess har dem två förluster och fyra oavgjorda.

Dessa fyra oavgjorda har som sagt alla slutat 1-1 och nu senast när de slog ut Everton stod det 1-1 efter 90 minuter och efter förlängningen 2-2 men West Ham gick vidare efter straffar. Men Boleyn Ground är en arena där inte många rider in och tar med sig poäng den här säsongen. De har visserligen en förlust (Arsenal) samt två oavgjorda (West Bromwich och Everton) på deras tre senaste men innan det lyckades de vinna sex av sju hemmamatcher.

Senast West Ham och Hull möttes slutade matchen oavgjort men den matchen spelades i Hull,  ser vi till matcherna i London har West Ham vunnit samtliga fyra möten i modern tid mot Hull.

En ynka seger på 13 senaste bortamatcherna

Hull förlorade med 1-0 borta mot West Bromwich i helgen vilket var deras tredje förlust på fyra matcher och de har misslyckats med att göra mål i samtliga tre förluster. På bortaplan har de en ynka seger på de 13 senaste matcherna. Det är en av anledningarna att de ligger på en nedflyttningsplats just nu även om det är jämnt där nere i boten av tabellen.

Vi vågar inte testa ettan med tanke på att West Ham som sagt kryssat en hel del den senaste tiden. Under 2,5 mål till 1,75 gånger pengarna känns däremot som ett väldigt bra spel.

Sju av West Hams åtta senaste matcher har gått under 2,5 mål och om vi bara räknar deras hemmamatchar har fem av deras sju senaste matcher har gått under 2,5 mål. För Hull har samtidigt sju av de åtta senaste matcherna gått under 2,5 mål. På bortaplan har fyra av deras fem senaste gått under 2,5 mål och två av de tre senaste inbördes matcher mellan dessa lag har varit under 2, 5 mål.

För den som vill testa ett spel med högre odds kan West Ham vinner och håller nollan till 2,74 hos Redbet vara intressant.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
West Ham 1,77 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 3,75 ladbrokes logo 1 000 kr
Hull 5,5 ladbrokes logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,75 ladbrokes logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 2,15 williamhill logo 1 000 kr

 

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (Bonusspel värt 1 000 kr)
Spelstopp: Söndag 18/1 kl 14:30
TV:  viasatfotboll logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Thomas Mäkitalo