Speltips, West Ham – Newcastle 14/9: Målpolletter skickas in

Spelbloggare Publicerat: 14 september 2015

Ensam måndagsmatch i Premier League bjuder West Ham och Newcastle på – en match som ska ha goda möjligheter att bli en underhållande sådan.

Omgång fem ska spikas ihop: ett hittills extremt ojämnt West Ham tar alltså emot Newcastle som ännu inte kommit till sin rätt. Sex respektive två pinnar står de på efter fyra spelade matcher vardera – ska dock nämnas att Newcastle haft ett extremt tufft spelschema.

West Ham har även de mött två tungviktare i Arsenal samt Liverpool – båda på bortaplan. Det har – hör och häpna – blivit vinster i båda dessa trots att man presenterades som extrema underdogs. Torskarna har kommit hemma mot Leicester samt AFC Bournemouth. Egentligen ett fullt orimligt facit.

Newcastles två kryss skrapades ihop mot Southampton samt Manchester United och förlusterna mot Arsenal och Swansea. Defensivt har man varit okej, men framåt mer uddlösa – de tre senaste matcherna har alla lämnats mållösa. Lite oflyt måste dock nämnas.

Överspelet nära till hands

Helt oviss batalj här. Kan tycka att West Ham blivit lite för stora oddsfavoriter och att det finns lite värde i resultatspelen i Newcastles favör – men väljer istället att blicka mot målmarknaden där värdet känns mer självklart.

De matcher som West Ham vunnit har varit sådana man absolut inte ska vinna – och det är möjligen så att man trivs bättre när man får backa hemåt och invänta motståndarnas missar kontra när spelet ska föras. I de fallen har man läckt rejält och släppt in sex mål på två matcher och över 2,5 mål är ett spel som suttit i båda.

Perfekt möjlighet för Newcastle att åter hamna i målprotokollet och insatserna har faktiskt varit bättre än resultaten antyder. Oflyt att målen inte kommit och sedan har det varit sådana typer av matcher där det främst handlat om att ställa upp en försvarsbuss. Annorlunda nu, med två rätt jämna parter.

Fortsatt stora skadebekymmer för West Ham och nu kliver också förstekeepern Adrián in på frånvarolistan som avstängd och det är ett rejält avbräck. Nytt på tapeten för Newcastle är att anfallaren Aleksandar Mitrovic skadats, men han skulle sannolikt ändå inte spela 90 minuter och är ersättbar.

Över 2,5 mål – ett spel som suttit i tre av West Hams fyra matcher och i en av Newcastles – synas till 1,95x hos Bwin.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 14/9
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
West Ham 2,20 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,55 comeon logo
Newcastle 3,55 comeon logo
Över 2,5 mål 1,95 bwin logo
Under 2,5 mål 1,95 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: